Πολύς ντόρος έχει γίνει για την ενσωμάτωση των Survivors στο NOMADS. Πολλοί έκαναν λόγο για την ανησυχία του ΑΝΤ1 λόγω κακού casting άλλοι για ανάγκη των «εισβολέων» για δημοσιότητα και άλλοι για τα πολλά χρήματα που πήραν.

Στο αποψινό επεισόδιο, θα δούμε τους Γιάννη Σπαλιάρα, Στέλιο Χανταμπάκη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Ορέστη Τσανγκ, Νάσο Παπαργυρόπουλο,  Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Ντάρια Τουρόβνικ και Μαριάννα Καλέργη να εισβάλουν στο «NOMADS – Μαδαγασκάρη» και να ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω-κάτω στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας.

Δεν ήταν όμως τα μόνα άτομα που τους έγινε πρόταση να συμμετέχουν στο NOMADS αλλά ήταν αυτά που είπαν το «ναι». Ανάμεσα στα άτομα που αρνήθηκαν ήταν η Ειρήνη Κολιδά. Η personal trainer μίλησε στην κάμερα του Happy Day αναφέροντας πως τα χρήματα που της πρόσφεραν ήταν πολλά αλλά εκείνη έχει προτεραιότητα την οικογένειά της. «Το χρηματικό ποσό που μου πρότειναν από τον ΑΝΤ1 για να πάω στο Nomads ήταν άκρως δελεαστικό», είπε!

Σε αποκαλύψεις όμως με ονόματα και αριθμούς προέβη ο Κώστας Φραγκολιάς. «Τα μικρά ονόματα θα παίρνουν από τρεις με τέσσερις χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα και το μεγάλο όνομα, όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας που το ξέρω καλά οκτώ χιλιάδες την εβδομάδα. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος – το ξέρω πολύ καλά- είτε κάτσει μία εβδομάδα είτε περισσότερο, θα πάρει 50 χιλιάδες ευρώ…», δήλωσε αφήνοντάς μας άφωνους.

Δείτε όλα όσα είπε