Με την παρουσία του παραληρούσε ο γυναικείος πληθυσμός, η φωνή του, η κίνησή του και το σεξαπίλ του δημιουργούσαν ταραχή μέχρι τη στιγμή που αποκάλυψε τη σεξουαλική του ταυτότητα. Έκτοτε εκείνος ένιωσε την απόλυτη ελευθερία και οι θαυμαστές του απλώς πληθύνανε.

Ο λόγος για τον Ricky Martin.

Ο Λατίνος τραγουδιστής που δε σταματά να αγωνίζεται για τα δικαιώματα του ανθρώπου και συγκεκριμένα έγινε ακτιβιστής των δικαιωμάτων της LGBTQI+ κοινότητας είναι και πατέρας. Συγκεκριμένα πριν εννιά χρόνια απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας δίδυμα αγόρια που μεγαλώνει μαζί με το σύντροφό του Jwan Yosef.

Ο Ricky Martin σε συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι ABC και στην εκπομπή Popcorn προέβη σε αποκαλύψεις που για κάποιους χαρακτηρίζονται ακραίες. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δήλωσε πως όχι απλώς δε θα είχε πρόβλημα τα παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι αλλά το εύχεται. Καθώς επίσης πως θα ήθελε πολύ να ξανά κάνει coming out λόγω των υπέροχων συναισθημάτων που βίωσε εκείνη την περίοδο.

Ο τραγουδιστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω, είναι πολύ μικροί, αλλά εύχομαι να είναι ομοφυλόφιλοι», είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά. Και συνέχισε: «Πάντα το λέω αυτό, θα ήθελα να κάνω πάλι coming out. Επειδή αισθάνθηκα καταπληκτικά. Τη στιγμή εκείνη όταν έγραψα την επιστολή και την έβαλα στο twitter, και πάτησα να δημοσιευθεί. Η ελευθερία, το αίσθημα της απελευθέρωσης ήταν τόσο ισχυρό, αυτό εννοώ λέγοντας ότι θα ήθελα να κάνω και πάλι coming out γιατί αισθάνθηκα απίστευτα. Και μετά από αυτό, οι άνθρωποι έρχονταν σε μένα και με ευχαριστούσαν λέγοντας “Χάρη σε σένα, καταλαβαίνω καλύτερα τον πατέρα μου. Καταλαβαίνω την αδελφή μου καλύτερα”. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό πράγμα. Η ευαισθησία, του να μην πρέπει να κρύβομαι με κανένα σχήμα ή μορφή. Βλέπω χρώματα. Και τότε βλέπω το ουράνιο τόξο. Καταλαβαίνω γιατί το σύμβολο είναι το ουράνιο τόξο. Είναι απλά πραγματικό. Είναι απτό και με κάνει πιο δυνατό».

Τέλος, ο Ricky Martin έστειλε το δικό του μήνυμα στους ανθρώπους που καταπιέζουν τα συναισθήματά τους και ζουν τη ζωή που θέλουν οι άλλοι και όχι η δική τους ψυχή. «Για όσους αγωνίζονται με την ταυτότητά τους, του λέω πως όλα θα είναι ωραία. Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Αγάπα τον εαυτό σου», κατέληξε.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη