Δέσποινα Βανδή: Οι φωτογραφίες από τις οικογενειακές της διακοπές


Η Δέσποινα Βανδή έχει περάσει ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, φωτογραφίες από το οποίο δημοσιεύει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια. που δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, έκανε την ανατροπή καθώς σε πρόσφατη ανάρτηση της μοιράστηκε με τους followers της στιγμές από τις διακοπές που έκανε με την οικογένεια της και με φίλους στο Πήλιο.

Στη συλλογή φωτογραφιών τη βλέπουμε με τον Ντέμη Νικολαϊδη αλλά και την κόρη της Μελίνα και τον γιο της Γιώργο. «Έτσι γεμίζουν οι ψυχές! Με αγάπη καλή διάθεση γέλιο τραγούδι ανεμελιά ήλιο θάλασσα και ιστορίες σε μια φιλόξενη αυλή κάτω από τα άστρα!» έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση της:

View this post on Instagram

Έτσι γεμίζουν οι ψυχές! Με αγάπη καλή διάθεση γέλιο τραγούδι ανεμελιά ήλιο θάλασσα και ιστορίες σε μια φιλόξενη αυλή κάτω από τα άστρα! @linaprintzou #forever @charalampopoulos_vasilis ❤❤❤❤❤❤❤❤ @pella_mak @margaret_mitchell__ @skolix @mariabacodimou @maria_kavogianni_ @marialekaki.official @argiris_aggelou_official @karolos_porfiris @melina.nikolaidi @giorgios_nik @iromaneofficial αλλα πάνω από όλα @linaprintzou ???? #summer2019 #pilio #greece

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on Aug 20, 2019 at 7:28am PDT

The post Δέσποινα Βανδή: Οι φωτογραφίες από τις οικογενειακές της διακοπές appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!