Ενώ όλα είναι πιθανά γαι το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα, μαθαίνουμε και πως πλέον μόνο γραπτά γίνεται η επικοινωνία του με τη διοίκηση του ΑΝΤ1.

Οι ιθύνοντες του σταθµού, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, ισχυρίζονται ότι έχουν πρόταση για τον παρουσιαστή σχετικά με ένα μουσικό sow που θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο. Όμως, πλέον οι δύο πλευρές δεν έχουν πια χαλαρές face-to-face συζητήσεις, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Γιώργος Λιάγκας επικοινωνεί µε τον ΑΝΤ1 µόνο µέσω e-mail. Η επιλογή του δεν είναι τυχαία, αφού τα γραπτά µένουν, σε αντίθεση με τον προφορικό λόγο, γεγονός που τονίζει και τη νοµική πλευρά του θέµατος.

Ο παρουσιαστής επιθυµεί να είναι καλυµµένος σε κάθε περίπτωση, καθώς στο παρελθόν έχουν ειπωθεί πράγµατα που δεν τηρήθηκαν, ενώ δεν αποκλείεται µέσω των e-mail να δηµιουργείται η βάση για να κινηθούν άλλες διαδικασίες, νοµικής φύσης.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε και ένα άλλο γεγονός που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, που είναι η απουσία του Γιώργου Λιάγκα από την εκδήλωση για την παρουσίαση προγράμματος του σταθμού πριν από λίγες ημέρες.