Χθες ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και τη νέα της ραδιοφωνική εκπομπή στον Sfera 102.2. Οι δύο τους συναντήθηκαν και όπως ήταν φυσικό οι δημοσιογράφοι περίμεναν τον νικητή του Survivor για δηλώσεις μετά το πέρας της εκπομπής.

Ανάμεσα σε άλλα τον ρώτησαν για το θέμα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα και για την σχέση του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Στο άκουσμα της ερώτησης, η Ναταλία παρενέβη μπαίνοντας στο πλάνο και λέγοντας: «Ααα τώρα είναι που μπαίνω και τον σώζω. Μου είπαν μόλις ακούσεις κάτι τέτοιο, μπαίνεις και τον σώζεις»!


Η ίδια εξήγησε πως ο Ντάνος παραδέχτηκε πως δεν θα μιλήσει για τα προσωπικά του και στη ραδιοφωνική εκπομπή. Σχετικά με όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα, διευκρίνισε: «Με ρώτησαν κάποτε αν είχα σχέση και είχα πει ότι είχα τρεις σχέσεις στη ζωή μου… Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε να με βγάζετε ζευγάρι, από τη στιγμή που έχουμε δηλώσει ότι είμαστε φίλοι και θα κάνουμε και δουλειά μαζί στο τέλος του μήνα».

«Από ότι κατάλαβες θέλουμε να σε παντρέψουμε», του είπαν οι δημοσιογράφοι, με τον Γιώργο να λέει με χιούμορ: «Δεν πιστεύω να σας έβαλε η μάνα μου έτσι;».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.