Η Βιργινία Δικαιούλια είναι η παίκτρια που αποχώρησε χθες βράδυ από το Survivor . H παίκτρια που σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έμεινε αμέτοχη στις εντάσεις που υπήρξαν κατάφερε παρά τις αγωνιστικές της αδυναμίες να κερδίσει τη συμπάθεια όχι μόνο των συμπαικτών της αλλά και του κοινού φτάνοντας μια ανάσα πριν τον ημιτελικό.

Μετά την εξέλιξη αυτή την τριάδα του ημιτελικού συμπληρώνουν η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης και η Μελίνα Μεταξά.

Μετά την αποχώρησή της η ξανθιά παίκτρια θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από στίβο μάχης του παιχνιδιού και να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τη στήριξαν όλο αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα έγραψε «Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όλη τη στήριξη σας, ένα μακρύ αλλά όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του για εμένα, κατάφερα να ξεπεράσω τον εαυτό μου κατά πολύ και να μην τα παρατήσω,πήρα τεράστια μαθήματα ζωής μέσα από αυτό το παιχνίδι και επειδή κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή και μ’ αρέσει πάντα να εστιάζω στα θετικά, πλέον απλά ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον ????????? #thankyou #grateful #survivor2018 #survivorgreece #survivor #survivorgr #akridoula #vi #nevergiveup».

Δείτε την ανάρτησή της

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όλη τη στήριξη σας, ένα μακρύ αλλά όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του για εμένα, κατάφερα να ξεπεράσω τον εαυτό μου κατά πολύ και να μην τα παρατήσω,πήρα τεράστια μαθήματα ζωής μέσα από αυτό το παιχνίδι και επειδή κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή και μ’ αρέσει πάντα να εστιάζω στα θετικά, πλέον απλά ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον 🙏🙏🙏😁😁😁😊😊😊 #thankyou #grateful #survivor2018 #survivorgreece #survivor #survivorgr #akridoula #vi #nevergiveup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Virginia Dikaioulia (@virginiadikaioulia) στις