«Με τη μαμά μου είμαστε πολύ δεμένες και συζητάμε για κάθε θέμα που με απασχολεί. Το γεγονός πως έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας είναι θετικό γιατί μπορώ και της μιλάω άνετα ακόμα και για τα προσωπικά μου. Όταν έχω νεύρα ξεσπάω πάνω της, μιας και είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος» εξηγεί η Αναστασία Τσιλιμπίου στο People κοιτώντας τη μητέρα της, Φωτεινή, στα μάτια.

Από την ηλικία των 5 ετών η Αναστασία βρίσκεται σε τηλεοπτικά πλατό έχοντας στο πλευρό της τον φύλακα άγγελο της, τη μαμά Φωτεινή. «Οι γονείς μου με έχουν βοηθήσει πολύ ώστε να ακολουθήσω το επάγγελμα που αγαπώ. Ασχολούμαι με την υποκριτική από 5 ετών και είναι συνεχώς στο πλευρό μου. Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν ότι έλεγαν να είμαι συνεπής στα μαθήματά μου. Η μαμά μου έρχεται μαζί σε φωτογραφίσεις και γυρίσματα, όπως και ο μπαμπάς μου». Στο σπίτι γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας; «Όταν ήμασταν μικρά με τον αδελφό μου, ξυπνούσαμε το πρωί και τρέχαμε να φτιάξουμε πρωινό για τη μαμά, να το απολαύσουμε οικογενειακώς. Τα τελευταία χρόνια δεν το κάνουμε, αλλά ίσως και να το γιορτάσουμε φέτος. Συνήθως, εκείνη την ημέρα της λέω «Χρόνια πολλά! Σ’ αγαπάω πολύ, μαμά» εξομολογείται η ίδια. Ποια συμβουλή της κρατάει; «Η μαμά με συμβουλεύει να μη σπαταλάω την ενέργειά μου σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Ακούω την άποψή της σε όλα, αλλά με αφήνει να φάω και τα μούτρα μου για να μάθω από τα λάθη μου».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.