Ήρθαν τα νέα φυτικά ροφήματα AdeZ και τα δοκιμάσαμε πρώτοι! Αμύγδαλο, σόγια, καρύδα ή βρώμη;

Με όραμα να γίνει μία Total Beverage εταιρεία, προσφέροντας επιλογές για κάθε στιγμή και ανάγκη της ημέρας, η Coca-Cola μόλις αποκάλυψε τη σειρά με θρεπτικά φυτικά ροφήματα AdeZ.

Yπέροχες, φυσικές γεύσεις, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς λακτόζη, ιδανικές και για vegan διατροφή!

Στην πρωτοποριακή πανευρωπαϊκή παρουσίαση στο Μιλάνο, ο Walter Susini, Διευθυντής Marketing Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Coca-Cola Company ανέφερε:

«Συνεχίζοντας το ταξίδι μας ώστε να γίνουμε μία total beverage εταιρεία, μπαίνουμε και στην Ευρώπη στην συναρπαστική κατηγορία των προϊόντων φυτικής προέλευσης. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στη Λατινική Αμερική, το AdeZ έρχεται στην ήπειρό μας με νέες συνταγές που ανταποκρίνονται στις γευστικές προτιμήσεις των Ευρωπαίων – χωρίς προσθήκη ζάχαρης, νέες συσκευασίες και νέα ταυτότητα, με σκοπό να ικανοποιήσει την ανάγκη των καταναλωτών για θρεπτική διατροφή και υπέροχη γεύση». 

Βρισκόμαστε στην πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου wellness brand #AdeZ AdeZ από την The Coca-Cola Company. Τι είναι το AdeZ; Μια νέα σειρά από φυτικά γάλατα, Αμυγδάλου, Βρομης, Ρυζιού, Καρύδας, Σόγιας, και πολλές επιλογές με γεύσεις φρούτων ή αλλιώς The Plant Based revolution!

Geplaatst door Shape Magazine Greece op Dinsdag 29 mei 2018

Τρία ροφήματα σε συκευασία 800 ml που θα βρεις σε όλα τα ψυγεία των super markets:

  • Ρόφημα Αμυγδάλου
  • Ρόφημα Σόγιας
  • Ρόφημα Καρύδας

Και δύο on-the-go επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας που θα βρεις στο ψυγείο ακόμα και στα περίπτερα:

  • Aμύγδαλο με Passionfruit & Μάνγκο, εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε

  • Bρώμη με Φράουλα &  Μπανάνα, εμπλουτισμένο με μαγνήσιο.

Ήρθαν τα νέα φυτικά γάλατα χωρίς ζάχαρη AdeZ από την @thecocacolaco – Amazing Almond, chilling Coconut, rocking Rice, outstanding Oat, surprising Soy. Το πιο φρέσκο και θρεπτικό προϊόν της The Coca Cola company, ονομάζεται AdeZ και μόλις παρουσιάστηκε σε πανευρωπαϊκο launch στο Μιλανο. #plantbasedrevolution #shapegreece #vegan #presstrip #almondmilk #oatmilk #ricemilk #soymilk #AdeZ #cocacola #Milano #coconutmilk

A post shared by Shape Magazine Greece (@shapemaggr) on

Να’μαι κι εγώ με το δικό μου αγαπημένο, ρόφημα βρώμης με μπανάνα και φράουλα!

New wellness brand #AdeZ by the Coca Cola company – get ready for amazing Almond milk, Rice milk, Soya, Coconut and Oat! #AdezLaunch #plantbaseddrinking #vegan #shapegreece #presstrip #milan

A post shared by Shape Magazine Greece (@shapemaggr) on

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης (υπάρχουν σάκχαρα από τους σπόρους και τα φρούτα), το AdeZ συνδυάζει τους σπόρους, όπως το αμύγδαλο, η σόγια και η βρώμη, τις βιταμίνες / μέταλλα και το γλυκαντικό από το φυτό στέβια (γλυκοζίτες στεβιόλης), καθώς και χυμούς φρούτων, για τα προϊόντα που περιέχουν και χυμό, για ένα ρόφημα με πλούσια και απαλή γεύση.

Στην παρουσίαση δοκιμάσαμε και ακόμα δύο γεύσεις, ρόφημα ρυζιού και ρόφημα βρώμης, τα οποία δεν κυκλοφορούν ακόμα στην Ελλάδα.

Υπερ-θρεπτικό και γευστικό ρόφημα αμυγδάλου.

Στη νέα σειρά θα βρεις και γάλα αμυγδάλου AdeZ χωρίς ζάχαρη. #AdeZLaunch

Geplaatst door Shape Magazine Greece op Dinsdag 29 mei 2018

Εσύ δοκίμασες;πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!