Μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τα τη ζωή του έκανε γνωστός ερμηνευτής, επισημαίνοντας πως σκέφτηκε πολλές φορές την αυτοκτονία.

Ο λογος για τον Κώστα Χατζή, ο οποίος παρότι έχει πολιτικό λόγο, δεν θέλησε ποτέ να ασχοληθεί με την πολιτική. Ο τραογυδιστής μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για το λόγο που δεν έμπλεξε με την πολιτική σκηνή αλλά και γιατί είχε πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει.

Έχετε πολιτική σκέψη, αλλά και λόγο. Γιατί δεν αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την πολιτική;

«Βρείτε μου ένα πολιτικό που δεν είναι προδότης. Δικάστηκα 17 χρονών και προδόθηκα μέσα από το ίδιο το σύστημα. Ήθελα να φύγω από τη ζωή…»

Θελήσατε να αυτοκτονήσετε;

«Ναι, ήθελα να αυτοκτονήσω, αλλά αγαπούσα πολύ τον πατέρα και τη μάνα μου. Είχα δύο αδελφές που έπρεπε για να παντρευτούν να έχουν προίκα. Πως θα τις παντρεύαμε, με τις… ψείρες; Κοίταζα να κάνω κάτι, αλλά τι; Τότε για να πάω στα αφοδευτήρια του δήμου υπάλληλθ5, έπρεπε να είχα ένα χαρτί κοινωνικών φρονημάτων… ούτε να σπουδάσω μπορούσα, ούτε να βγω έξω… πουθενά. Τι θα γινόταν; Πέρασα δύσκολα, έχω πεινάσει πάρα πολύ… Το τραγούδι Ή συνείδηση, το έκανα για τη δική μου συνείδηση. Να αναφέρομαι στα ανθρώπινα δικαιώματα, στα καθήκοντα, να καταγγέλλω την πολιτεία με σεβασμό, αυτό το κάνω 64 χρόνια», λέει ο ίδιος στη συνέντευξή του.