Μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως βιώνει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Σοφία Λεοντίτση.

Το νεαρό μοντέλο που τους τελευταίους μήνες διατηρεί σχέση με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κατσικιά, όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να φέρει στο κόσμο και το πρώτο της παιδάκι.

Η ίδια βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης ενώ τα στοιχεία που την πρόδωσαν δεν ήταν άλλα από τις αναρτήσεις της ίδιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου η κοιλίτσα της διαγράφεται ξεκάθαρα. Το γεγονός δε πέρασε απαρατήρητο από τους ακόλουθούς της που δε σταμάτησαν να ρωτούν αν είναι η όχι έγκυος.

Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε και η ίδια στο Fthis.gr αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται στο δεύτερο μήνα της. Δείτε τις φωτογραφίες που την πρόδωσαν

Child’s time ??? _____________________________________________________________ #summer #festivity #sugar #pink #love #day #life #girl #happy #time

A post shared by s ᴏ ғ ɪ ᴀ ? (@sofia.leontitsi) on

Περιπλάνηση στη φύση ??? ____________________________________________________________ #nature #naturephotography #naturelovers #my #village #greece #love #happy #girl #street #streetphotography #oxygen #summer #summervibes ?

A post shared by s ᴏ ғ ɪ ᴀ ? (@sofia.leontitsi) on

ᴄᴀʟᴍ _________________________________________________________? #nature #naturephotography #nature_greece #water #greece #my #village #love #calm ??

A post shared by s ᴏ ғ ɪ ᴀ ? (@sofia.leontitsi) on

Εμείς να της ευχηθούμε με το καλό να υποδεχθεί το μωράκι της. Μένει φυσικά και η δημόσια επιβεβαίωσή της!