Η Ζωή είναι ξεπέτα…

Αυτό μένει … Άντε καλέ ξεκίνα να μετράς … Τι περιμένεις ;;; Πέντε.. δέκα.. δεκαπέντε.. είκοσι εικοσιπέντε … (Θυμάσαι; Κάπως έτσι ξεκινάγαμε το μέτρημα μικροί στους δρόμους για το κρυφτό ..Τώρα απλά μετράμε φανερά… και το γουστάρουμε)


Κάθε φορά που σκέφτεσαι κάτι αυτό λες.. Η ξεπέτα (με όλες τις έννοιες μην γίνεις καχύποπτος) στην ζωή είναι ωραία..

Γιατί λοιπόν να μην είναι η ζωή μας μια ξεπέτα.. Ας το φιλοσοφήσουμε λίγο το θέμα και θα δούμε και θα νιώσουμε τόσο ωραία…  που κάποιες φορές δεν το φαντάζεσαι.. Ούτε καν

Γιατί ο έρωτας δεν συμπαθεί τις ξεπέτες…Έχουν ψεγάδια και δεν τα γουστάρει…  Γιατί ο έρωτας είναι απόλαυση όταν το ζεις στο πετσί σου!!

Γιατί  ο έρωτας δεν γουστάρει καθόλου τα ψεγάδια …Δεν δίνει σε αυτά την ύπαρξη του, δεν τα θέλει δίπλα του γιατί του χαλάνε την μούρη ..

Στην αρχή σκέφτεσαι τι θα πεις, πως θα μιλήσεις, να δείξεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι;;

Όχι ρε φίλε η αλήθεια είναι αυτή που κάνει την διαφορά.. Η αλήθεια είναι αυτή που θα σε κάνει να δεις την Ζωή ξεπέτα ..

Η τρύπια κάλτσα που φοράς και σκέφτεσαι να μην την δει ο γκόμενος;;;  Γιατί ρε φίλη να μην την δει Ντροπή είναι; Σκίστηκε.. ύφασμα είναι σκίζεται .. να μην σε δει αχτένιστη; Όχι με τα εξτένσιον που τα πετάνε το πρωί και προσπαθούν να θυμηθούν με ποια κοιμήθηκαν ..

Η Αλήθεια είναι αυτή που σε κάνει να μην φοβάσαι να μην σκέφτεσαι τον καθωσπρεπισμό και την δηθενιά να είσαι απλά ο Εαυτό σου !! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ 

Η αισθητική δεν περιορίζεται στο ντύσιμο στο χτένισμα και στο επιφανειακό πακέτο που μπορεί πολύ καλά να κρύβεις, τόσο εύκολα και εκεί που κάθεσαι και λές τι θα φορέσω; Να χτυπήσει το φιτίλι του έρωτα .. αλλά ο έρωτας φίλε μου ξυπνάει και σβήνει το φυτιλάκι, τόσο εύκολα, τόσο απλά, που κάποια στιγμή για να ξαναπάρει μπροστά θέλει μόνο Βενζίνη… (και λίτρα πολλά (και είναι ακριβά μην σου πέσει και μαζεμένο στη τσέπη)

Στην Ζωή ένα πράγμα είναι αφροδισιακό … Ο  θαυμασμός ΠΟΥ γίνεται και η αιτία για να σε κρατήσει δίπλα στον άλλον και ψηλά, εκεί που μπορείς να κάτσεις και να μην πέσεις γιατί αν πέσεις …δεν πας παραπάνω με τίποτα (τσακίστηκες που έλεγε και η γιαγιά μου στο χωριό)!!

Στην Ζωή … Υπάρχει η διάρκεια του αγώνα, που αν χάσεις τον θαυμασμό θα σφυρίξει ο διαιτητής το τέλος του αγώνα … (και εκεί θα σου έρθει ο ντουβρουτζάς γιατί νομίζεις πως δεν χάνεις ποτέ στο γήπεδο σου) !!!

Ο θαυμασμός είναι έννοια υποκειμενική. Μπορεί να θαυμάζεις το τσαγανό του, τα μούσια του τα ρούχα του,  τον αέρα του, την μούρη του όταν ξυπνάει το ροχαλητό του, αλλά και το μυαλό του όταν μπορεί απλά να καυλώσει το δικό σου ..

Αυτό είναι ένα είδος καύλας και ξεπέτας γιατί έτσι είναι Ζωή… Καύλα …Εσύ απλά Ζήσε την όπως νομίζεις πιο πολύ και για να μην πανικοβληθείς κάντη από μόνος σου ξεπέτα…

Ο έρωτας είναι πανηγύρι .. Και όσοι είναι ερωτευμένοι είναι για τα πανηγύρια…

Αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή .. το ξέρουμε (όλοι ..και μην ΠΕΙ κάποιος πως δεν το ξέρει γιατί είναι Ψέμματα) 

 Η Ζωή … Είναι η κλήση σας προωθείται για αυτό σας λέω πως η ζωή είναι ξεπέτα ..καλή ξεπέτα όμως για να μην μπερδευόμαστε… 

Σε παρασύρει, σε κάνει να νιώθεις πεταλούδα, πετάς στον αέρα και βλέπεις ανάμεσα στα σύννεφα ότι δεν κατοικεί κανείς παρά μόνο εσύ που ζεις τον έρωτα στο μεγαλείο του…

 Η ζωή λοιπόν ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η  ξεπέτα

Είναι κρυφές συνωμοσίες, είναι παιχνίδια του μυαλού, είναι όλα αυτά που σκέφτεσαι όταν θέλεις ξεπέτα στην ζωή σου .. πάρτο αλλιώς λοιπόν και ζήστο ακριβώς έτσι όπως εσύ ξέρεις και μπορείς ..

Είναι χαμόγελα, είναι η καλήμερα από το κρεβάτι με το χουζούρι, είναι στο φανάρι το τηλέφωνο που χτυπάει λίγο μετά που έφυγες από εκείνον και σου λέει πως ήδη του λείπεις είναι ο πρωινός καφές που ενώ είναι χάλια εσύ τον απολαμβάνεις ..

Είναι η ζωή μας μια βόλτα … Είναι η Ζωή … μια ξεπέτα λοιπόν…

Τα ρημάδια τα λάθη… (έχουμε κάνει πολλά)  πάντα κάπου στο μέλλον αποδεικνύονται σωτήρια.

Για καλό και για κακό, εσύ κοίτα να μετακομίσεις… (κάπου που απλά θα σε αγαπάνε ) 

Για πού;; Δική σου απόφαση

Γιατί μπορείς να το κάνεις … Το μόνο που σου μένει είναι να το ζήσεις … ΑΠΛΆ ΞΕΚΊΝΑ ΤΟ ΜΈΤΡΗΜΑ ΚΑΙ Ζήσε το όνειρο… την ζωή σου ακόμα και ως ξεπέτα ..

Αυτό μένειΆντε καλέ ξεκίνα να μετράς … Τι περιμένεις ;;; Πέντε.. δέκα.. δεκαπέντε.. είκοσι εικοσιπέντε … (Θυμάσαι; Κάπως έτσι ξεκινάγαμε το μέτρημα μικροί στους δρόμους για το κρυφτό ..Τώρα απλά  μετράμε φανερά… και το γουστάρουμε)



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!