Ζώδια- Προβλέψεις Ημέρας

Τι λένε οι πλανήτες;!


Πως ήταν η προηγούμενη εβδομάδα? Νωχελική? Αυτή δεν είναι καθόλου… Ξεκινάει εβδομάδα δράσης και μεγάλης ενέργειας… Ξεκινάει η εβδομάδα που η επιρροή της Νέας Σελήνης της 24/09 είναι καταιγιστική… Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο με σκοπό να εξισσοροπήσουν τη μεγάλη ενέργεια για δράση που όλοι νιώθουμε… Βασικά, είναι και εβδομάδα ζευγαρώματος… Για προσέξτε ποιον θα επιλέξετε… Επίσης, προσέξτε ποιον θα απορρίψετε.. Όλα έχουν το τίμημά τους!

ΚΡΙΟΣ

Σας θέλω ετοιμοπόλεμους, έτοιμους να κάνετε τη διαφορά και να επέμβετε όπου υπάρχει θέμα ή πάει να δημιουργηθεί… Προβλήματα στην εργασία? Εξαφανίστε τα, πριν αρχίσουν να θεριεύουν.. Προβλήματα στη σχέση σας? Ανανεωθείτε και πάρτε τα ηνία να τα αλλάξετε όλα… Μπορείτε και να συμμεριστείτε απόψεις… Αλλά, εσείς αποφασίζετε!

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς ξεκινάει μία εβδομάδα που θα σας δώσει ακριβώς όλα τα εφόδια να διεκπεραιώνετε καταστάσεις με μεγάλη επιτυχία… Δεν έχει σημασία αν συμφωνείτε απόλυτα με τις αποφάσεις… Ερωτικά, είστε κάπως πιο ενεργητικοί… Κάτι ξεκαθαρίζει και σας αρέσει… Κάποιος σας δείχνει το ενδιαφέρον του…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς πάρτε κομφετί να κάνετε πάρτι… Είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς που όλα σας πάνε καλά… Ερωτικά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα υπάρχει συνωστισμός για αυτό και εσείς μπορείτε να γίνετε τροχονόμοι… Επαγγελματικά, πολλές δουλειές.. Οικονομικά, εξίσου πολλές απολαβές… Και σταματώ εδώ… Καλή εβδομάδα!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρχίζετε και εσείς και παίρνετε τα επάνω σας… Αρχίζετε και βλέπετε τα οικογενειακά σας θέματα να λύνονται… Αυτό σας βοηθάει να εξελίσσεστε και γενικότερα… Επαγγελματικά, να θυμάστε ότι πρέπει να αντιδράτε άμεσα… Οικονομικά, πρέπει να γίνετε πιο πιεστικοί… Ερωτικά, καπαρώστε τα κεκτημένα σας!

ΛΕΩΝ

Για εσάς είναι μία εβδομάδα που τουλάχιστον δε θα σας αφήσει παραπονεμένους… Αρχίζετε και νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις… Βλέπετε ότι πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα.. Αλλά, έλα που σας αρέσει… Και θα το δείξετε και θα το πείτε… Επαγγελματικά, μη φοβάστε τα ρίσκα… Πάρτε τα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθόλου δεν πειράζει που έφυγε ο Ήλιος από εσάς… Γιατί τώρα θα δείτε ότι από τη νέα του θέση μπορείτε να ξέρετε τι ψάρια πιάσατε και να τα μετρήσετε και να τα ψήσετε… Τα ψάρια με την έννοια των κατακτήσεων σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και σε οικονομικό… Καθόλου άσχημα δεν τα έχετε καταφέρει… Θα το εμπεδώσετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω?

ΖΥΓΟΣ

Τα τιμώμενα πρόσωπα της εβδομάδας, είστε και θα είστε καθόλη τη διάρκειά της… Όλα πλέον αρχίζουν και τελειώνουν με εσάς.. Τι εννοώ? Θέλετε έρωτα να σας ταρακουνήσει και να χάσετε το φως σας? Θα τον έχετε! Θέλετε να δραστηριοποιηθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο παραπάνω? Και αυτό θα το έχετε! Ξεκινήστε για να μη χάνετε χρόνο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη βαρυγκωμάτε εσείς γιατί δεν είστε τόσο τυχεροί όσο και οι άλλοι… Είστε όμως πολύ προνοητικοί και πολύ διαισθητικοί αυτές τις μέρες… Και μάλιστα αυτό σας επιτρέπει να κάνετε και καλύτερα την εργασία σας… Ερωτικά όμως, έχετε τόσο πολύ μπερδευτεί που όσο το σκέφτεστε δε θέλετε να το ξεκαθαρίσετε… Κάτι θα ξέρετε παραπάνω…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς είναι μία εβδομάδα που σας γεννά διαρκώς φιλοδοξίες και σχέδια… Βλέπετε ότι πρέπει να εκμεταλλευτείτε τα πάντα και μάλιστα και αυτά που δεν είναι καθ’ όλα δικά σας… Επαγγελματικά, θα πρέπει να σκέφτεστε χαμηλοφώνως… Ερωτικά, όμως ζητοκραυγάστε, γιατί και κάτι άλλο να σας πω, το ίδιο θα κάνετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι δύσκολες οι επαγγελματικές αποφάσεις που πάτε να πάρετε… Είναι επίσης, δύσκολο να μην τις πάρετε… Πάτε να μπείτε σε μονοπάτια που δεν τα ξέρετε αλλά είναι πολύ εύκολο να τα μάθετε… Για τα ερωτικά δε σας φοβάμαι καθόλου… Καβατζωμένοι είστε και θα είστε… Και τόσο σίγουροι… Αυτό το τελευταίο να το προσέξετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι εξαιρετική η εβδομάδα αυτή για εσάς και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορείτε να σκεφτείτε και να βρείτε λύσεις στην εργασία που κανείς άλλος εκτός από εσάς δε θα μπορούσε… Ερωτικά, μιλάτε πολύ, τάζετε πολλά αλλά δε θέλετε και να τα υλοποιήσετε… Θέλετε ακόμα να τους έχετε στην αμφιβολία… Προσέξτε μη σας βάλουν και αυτοί εσάς, όμως!

ΙΧΘΕΙΣ

Για εσάς το ζήτημα είναι πως τα βλέπετε τα πράγματα… Από ποια οπτική γωνία.. Γιατί πάντα κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις… Επαγγελματικά, βλέπετε ότι μπορεί να χάσετε και έδαφος… Ερωτικά, όμως μπορείτε να περιμένετε τα καλύτερα… Να ανανεωθείτε από εκεί που δεν το περιμένετε… Να ενδώσετε δηλάδη… Και βλέπουμε… Δε θα υπογράψετε και συμβόλαιο αποκλειστικότητας!

Πηγή : http://www.rythmosfm.gr/



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!