Ζιώγαλας – Καζούλης: Γεμάτοι ενέργεια και πάθος γέμισαν ασφυκτικά την σκηνή του Ρυθμού

Ο κόσμος τους αγαπάει και το απέδειξε γεμίζοντας ένα μαγαζί με το παραπάνω!!


Δυο αστέρια και έγινε χαμός. Ας μου επιτραπεί η λέξη χαμός γιατί πραγματικά το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά και όλα έγιναν έτσι όπως έπρεπε να γίνουν.

Ο Βασίλης Καζούλης και ο Νίκος Ζιώγαλας μας ταξίδεψαν ψηλά και μας έκαναν να θυμηθούμε όλα εκείνα τα παλιά τα όμορφα τα αναπάντεχα που ζούσαμε όλοι εκείνες τις παλιές εποχές.

IMG_4135

Ο κόσμος τους αγαπάει και το απέδειξε γεμίζοντας ένα μαγαζί με το παραπάνω!! 

IMG_4183

Εκείνοι γεμάτοι ενέργεια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό χαρίζοντας μοναδικές στιγμές γεμάτες μουσική από εκείνη που όλοι αγαπάμε.

IMG_4136

Μέσα τους υπήρχε πάθος και το κυριότερο αυτό το πάθος έβγαινε και στους ανθρώπους που γέμισαν ασφυκτικά το μαγαζί.

IMG_4183 IMG_4164 IMG_4147

Ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Βασίλης Καζούλης, δύο από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς τους, βρέθηκαν για μια μοναδική εμφάνιση, χθές στη μουσική σκηνή του Ρυθμός Stage, στην Ηλιούπολη.

IMG_4184

Παίζοντας από μπαράκια μέχρι μουσικές σκηνές, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, αγάπη  και ο ενθουσιασμός που εισπράττουν από τον κόσμο είναι για εκείνους πάντα ο τρόπος να “φορτίζουν τις μπαταρίες τους” και να συνεχίζουν… Όλοι μας έχουμε τραγουδήσει τη “Φανή “, το “Σαν Σταρ του σινεμα”, τη “Βασιλικη”, τα “Αεροπλάνα”, το “Πέρασε η μπόρα”, την “Αμοργό”, το “Πάρε με απόψε” και πολλές ακόμα από τις γνωστές επιτυχίες τους που μένουν διαχρονικές στο μουσικό στερέωμα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!