Ξεσήκωσε τους διάσημους η παράσταση του Διονύση Ζάχου. Γιατί άραγε;

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ηθοποιός και ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην παράσταση «Σμύρνη Μου Αγαπημένη» είναι ένα από τα θέματα που «καυτηριάζει» ο γνωστός μίμος.


Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ηθοποιός και ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην παράσταση «Σμύρνη Μου Αγαπημένη» είναι ένα από τα θέματα που «καυτηριάζει» ο γνωστός μίμος.

«Εγώ είμαι η καταστροφή της Σμύρνης», γράφει η φωτογραφία που συνοδεύει επί σκηνής τον Διονύση, ο οποίος σατιρίζει την δήλωση της Μιμής ότι διάβασε 150 βιβλία για να κάνει την παράσταση, λέγοντας μεταξύ άλλων «δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε τις υπερπαραγωγές, ούτε όμως και τις ατέλειες».

Αυτή η ατάκα για τις υπεραπαραγωγές και τις ατέλειες ήταν η αιτία η γνωστή σε όλους Μιμή Ντενίση να τα πάρει στον εγκέφαλο ή το γεγονός ότι ξεκίνησε παρέα πάλι με τον Κο Ζαχαράτο… (με τον οποίο να θυμίσουμε πως κάποια στιγμή και με εκείνον είχε θυμώσει)

Αυτή είναι και η φωτό που είδε η Κα Ντενίση … (Να θυμίσουμε πως στην πρεμιέρα της παράστασης της ο Διονύσης ήταν εκεί) 

Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που τον παρακολουθούν, βλέπουν τις παραστάσεις του, αυτοσαρκάζονται μαζί του και λένε τα καλύτερα για την δουλειά του και την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στην σάτιρα. Παραδείγματα είναι η Πάολα οι Vegas ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Μάρκος Σεφερλής η Φουρείρα, μέχρι και ο Ζάχος Χατζηφωτίου. 

090415151232_2052

Αυτό το προσπερνάω λοιπόν και πάω παρακάτω στην απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο Διονύσης γιατί απλά ξέρει να κάνει χιούμορ και να διασκεδάζει όπως και ο κόσμος μαζί του ….

Άλλωστε για αυτό είναι και τόσο πετυχημένες όλες του οι εμφανίσεις ..(και αυτό σας το υπογράφω γιατί ξέρω καλά από πρώτο χέρι και τα ματάκια μου τι γίνετε)

Η απάντηση του από την σελίδα του στο facebook

Καμάρια μου ότι κάνω γίνεται για να γελάμε κ να περνάμε καλά τι παθαίνουν οι άνθρωποι…. Ας νιώσουμε όλοι την κατάνυξη μέρες που είναι για το θεό… Χρόνια πολλά καμαρια μου…..!!!!!!

Έτσι για να βάζουμε κάποια πράγματα στην θέση τους και όχι να λέμε κάτι το οποίο δεν ισχύει …



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!