Βίκυ Καγιά: “Αγάπησα τα παιδιά του Ηλία από την πρώτη στιγμή”

Ο ξαφνικός γάμος στο Παρίσι, η βοήθεια από ειδικό και η ζωή της μέσα στο γάμο της.


Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ έδωσε η Βίκυ Καγιά και μίλησε για τον γάμο της με τον Ηλία Κρασσά αλλά και για την δύσκολη περίοδο που απευθύνθηκε σε ειδικό. Πλεόν νιώθει πολύ ευτυχισμένη αφού στον σύζυγό της έχει βρει αυτό που ονειρευόταν. Ωστόσο και τα επαγγελματικά της πάνε πολύ καλά αφού πέρα από την σχολή μόδας που έχει ιδρύσει θα εμφανίζεται και στο μιούζικαλ Annie.

Το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που σε ήθελαν έγκυο.
Δεν ισχύουν. Επειδή έχω ένα χρόνιο θέμα με την κοιλιά μου,πολύ συχνά όταν τρώω λάθος τροφές πρήζεται και έτσι νομίζουν οτι διανύω τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου. Αυτό το ακουώ πάρα πολλά χρόνια και γελάμε κάθε φορά με τους συνεργάτες μου, όταν κυκλοφορούν τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

F2kagia

Τον Ιούλιο παντρευτήκατε με τον Ηλία Κρασσά στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου, στο Παρίσι. Είναι αλήθεια ότι αυτός ο γάμος ήταν έκπληξη ακόμη και για εσένα;
Nαι. Είχαμε κανονίσειι με ορισμένους κοντινούς φίλους και τα παιδάκια τους να πάμε ένα ταξίδι στη Eurodisney. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είχε περάσει απο το μυαλό μου ότι μπορεί ο Ηλίας να μου έκανε στο Παρίσι πρόταση γάμου, αλλά δεν φανταζόμουν ότι την επομένη θα παντρευόμασταν κιόλας. Είχε κανονίσει τα διαδικαστικά και έτσι βρέθηκαμε την επόμενη μέρα της πρότασης χέρι – χέρι στο Saint Honroe να διαλέγουμε φόρεμα.

Πού έγινε η πρόταση γάμου;
Aυτό είναι κάτι που θα ήθελα να κρατήσω για μένα, Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήταν ό,τι πιο γλυκό και όμορφο μου είχε συμβεί. Και μόνο από τον τρόπο που μου έκανε την πρόταση γάμου ο Ηλίας, δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθώ. Ήταν τόσο αληθινός ο τρόπος που μου ζήτησε να τον παντρευτώ, που έκλαιγα μετά για μια ώρα σίγουρα.

Τι σε οδήγησε πριν από δύο χρόνια να απευθυνθείς σε ειδικό;
Δεν ήταν ενα μεμονωμένο γεγονός που με οδήγησε στον ψυχολόγο. Ήταν πολλά μαζί. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα που έζησα στο εξωτερικό, κάνοντας ένα σκληρό επάγγελμα που περιλαμβάνει πολύ άγχος και ανασφάλεια, αποσυντονίστηκα. Είχα την ανάγκη να νιώσω ότι ανήκω κάπου, ότι εδώ είναι η βάση μου. Αντί όμως να μπορέσω να ισορροπήσω βίωσα απογοητεύσεις και από φίλους και από σχέσεις μου με αποτέλεσμα αυτός ο κόμπος στο στομάχι να παραμένει.

viki_kagia3

Ο πρώτος σου γάμος δεν είχε αίσια κατάληξη. Αμφιταλαντεύτηκες πριν το ξανατολμήσεις;
Όταν μπαίνεις σε έναν γάμο με τις καλύτερες προθέσεις, αν τελικά κάτι στραβώσει ή πάει σε άλλη κατεύθυνση από αυτή που επιθυμούσες, δεν πρέπει να το βλέπεις σαν λάθος, αλλά σαν εμπειρία που θα σε πάει παραπέρα. Δεν χωράει λοιπόν φόβος, εκτός και αν έχει συμβεί κάτι τραγικό ή κάτι πολύ άσχημο. Στην δική μου περίπτωση δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο.

Πόσο καιρό σου πήρε για να καταλάβεις οτι ο Ηλίας είναι ο άντρας της ζωής σου;
Απο το πρώτο τρίμηνο της σχέσης μας κατάλαβα ότι ήταν ο άντρας που ονειρευόμουν. Και αυτό μου το απέδειξε κιόλας, γιατί ο Ηλίας δν μένει στα λόγια. Είναι άνθρωπος των πράξεων, κάτι που ομολογώ οτι με εξέπληξε, γιατί δεν είχα συναντήσει μέχρι τώρα κάποιον που αυτό που λέει, την επόμενη μέρα το έχει κάνει. Είναι νοικοκύρης άξιος άνθρωπος.

vi

Τι απολαμβάνετε να κάνετε περισσότερο;
H αγαπημένη μας στιγμή όταν είμαστε στο σπίτι και έχουμε μαζί μας τα παιδιά είναι, αφού φάμε όλοι μαζί, να καθίσουμε στον καναπέ του σαλονιού και δούμε DVD. Έχουμε δει άπειρες φορές τον Βασιλιά των Λιονταριών, αλλά και το Cars όπου έχω ντουμπλάρει τη Σάλι και όταν μιλάω ακούγεται η φωνή μου σε στερεοφωνική μετάδοση.

Σε άγχωσε το γεγονός ότι ο Ηλίας έχει δύο παιδιά απο τον πρώτο του γάμο;
Καθόλου. Είναι πολύ όμορφο που ο Ηλίας είναι ένας τόσο καλός και αφοσιωμένος πατέρας και αμέσως με τα παιδιά γίναμε φίλοι και περνάμε υπέροχα μαζί. Τα αγάπησα απο την πρώτη στιγμή και εκείνα με εμπιστεύτηκαν πολύ γρήγορα.

Τι είναι αυτό που αγαπάς στον Ηλία και τι σε εκνευρίζει;
Aυτό που αγαπώ στον Ηλία ειναι το δυνατό του μυαλό. Με εκνευρίζει που έχει πάντα δίκιο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!