Βαθιά θλίψη στην κηδεία της Τζένης Βάνου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος της είπε το στερνό αντίο


Το τελευταίο αντίο στη Τζένη Βάνου είπαν σήμερα το πρωί στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και άνθρωποι που τη γνώρισαν και τη λάτρεψαν για τη φωνή και το ήθος της.

Η σπουδαία τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 75 χρόνων στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά, Μεταξά. Η ασθένεια που την ταλαιπωρούσε εδώ και πολλά χρόνια ενώ το καλοκαίρι είχε κάνει επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο λαιμό.

Από νωρίς το πρωί στο νεκροταφείο Νέας Σμύρνης συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου. Τραγουδιστές, συγγενείς, απλοί θαυμαστές για να την αποχαιρετήσουν.

/

Στεφάνια για την κηδεία της έχουν στείλει ο Αντώνης Σαμαράς, ο Νίκος Βέρτης και πολλοί άλλοι, ενώ συγκλονιστικό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Τόλης Βοσκόπουλος: “Το αγόρι σου σε αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη, κορίτσι μου”.

/

Από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια της Τζένης Βάνου ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Κώστας Πρέκας, η Άννα Φόνσου, η Πέγκυ Ζήνα και πολλοί άλλοι.

Δες τους επώνυμους που βρέθηκαν εκεί για το τελευταίο αντίο:

Άννα Φόνσου

Πέγκυ Ζήνα

Γιώργος Κατσαρός, Νικήτας Κακλαμάνης, Σοφία Βούλτεψη

Τάκης Ζαχαράτος

Βάσια Τριφύλλη

Αντύπας

Γιάννης Βασιλείου

Σπύρος Μπιμπίλας

Κώστας Πρέκας

Μαίρη Λίντα

Βασίλης Μιχαλολιάκος

/

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!