Τζένιφερ Άνιστον: Κατηγορηματικό «όχι» στις στάχτες της μαμάς της

Αρνήθηκε να τις πάρει μετά την κηδεία ως κάτι μακάβριο ή γιατί η Τζεν δεν συγχωρεί;

Αρνήθηκε να τις πάρει μετά την κηδεία ως κάτι μακάβριο ή γιατί η Τζεν δεν συγχωρεί;


Ο θάνατος φαίνεται να μην κατάφερε να φέρει μια κάθαρση κι έναν ψυχικό εξαγνισμό στην ταραχώδη και έντονη σχέση της Τζένιφερ Άνιστον με τη μητέρα της. Η Νάνσι Ντόου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών πριν από τρεις μήνες. Δημοσίευμα του In Touch Weekly αποκαλύπτει ότι η 47χρονη σταρ του Χόλιγουντ αρνήθηκε να παραλάβει τις στάχτες της μαμάς της μετά το τέλος της κηδείας, στην οποία πήγε με το σύζυγό της Τζάστιν Θερού. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ούτε σήμερα, τρεις μήνες μετά, η Άνιστον έχει πάρει τις στάχτες της μητέρας της. Πηγή του αμερικανικού δημοσιεύματος εξηγεί τι συνέβη στην κηδεία. «Την ρώτησαν αν θέλει τις στάχτες και είπε ‘όχι’. Κάποιος μάλιστα είπε ότι η Τζεν δεν τις πήρε γιατί το θέαμα είναι μακάβριο και δεν του στιλ της».

image

Η αντίδραση της 47χρονης ενόχλησε την οικογένειά της και εξέπληξε τους φίλους της. «Όλοι ξέραμε ότι η Τζεν και η Νάνσι δεν είχαν μια σχέση κόρης -μητέρας. Η Τζεν ήταν η κόρη που πάντα έλειπε και από ό,τι φαίνεται ακόμα και μετά το θάνατο δεν θέλει τη μητέρα της στα πόδια της», είπε η ίδια ανώνυμη πηγή.

image

Στο παρελθόν η Άνιστον ήρθε σε ρήξη με την μητέρα της. Δεν μιλούσαν η μία στην άλλη για χρόνια.  Η Τζεν δεν την είχε καλέσει στον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, ενώ εικάζεται πως είχε γίνει έξαλλη με το γεγονός πως η μητέρα της είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο «From Mother and Daughter to Friends: A Memoir», εκμεταλλευόμενη την φήμη που είχε αποκτήσει η Άνιστον στα «Φιλαράκια».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!