Τζένη Χειλουδάκη: O καρκίνος και το χειρουργείο

Δύσκολες ώρες περνά η Tζένη Χειλουδάκη.


Στην αρχή ένα πρήξιμο στον ώμο, που αργότερα μεταμορφώθηκε σε κύστη, έκανε την Τζένη Χειλουδάκη να μεταβεί στο Νοσοκομείο Σητείας στην Κρήτη για περαιτέρω εξετάσεις. Οι γιατροί διέγνωσαν όγκο στον ώμο που έπρεπε να αφαιρεθεί για να γίνει βιοψία.

«Ήταν κάτι που με ενοχλούσε εδώ και πολλά χρόνια. Είναι τεράστιο λάθος, το ξέρω, που δεν το κοίταζα. Η οικονομική κατάσταση δεν ήταν και καλή… Μετά, όταν βγήκε το βιβλίο, έλεγα “με τις δυο δεκάρες που έβγαλα, να πάω να χώνω φράγκα στους γιατρούς;”», λέειη ίδια στην εφημερίδα Freddo. Ο καρκίνος της είχε στείλει μήνυμα, όμως εκείνη τον άφηνε να ζει μαζί της και -δυστυ¬χώς- να μεγαλώνει: «Είχα πονάκια, ζαλάδες και έλεγα πως είναι από το άγχος. Και μετά αυτό μεγάλωσε, έκανε παιδάκι και άρχισε να με πονάει», εξηγεί.

«Έβγαλα ένα καρκινάκι στον ώμο, όμως έχω και συνέχεια» αποκαλύπτει. «Από καρδιάς ευχαριστώ τον χειρουργό μου τον κ. Κουτρούμπα και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Σητείας για την άψογη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό τους», λέει και καταλήγει: «Εγώ θέλω να περάσω το μήνυμα να μην αφήνουν τίποτα χωρίς να το εξετάζουν. Έτσι πρέπει να γίνεται». Η περιπέτεια της όμως δεν έχει τελειώσει.

«Εγώ έχω βάλει σιλικόνη από τα 20 μου. Πέρασαν 30 χρόνια και η σιλικόνη πρέπει να αλλάζει. Όμως δεν το έκανα. Το ένα μου στήθος άρχισε να μελανιάζει, βγάλαμε το πρώτο και συνεχίζουμε»

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!