Τζένη Μπαλατσινού: Η πρωινή εκπομπή λειτουργεί χαλαρωτικά για μένα

Για την φετινή της εμπειρία στο πρωινό του MEGA μίλησε η παρουσιάστρια.


Μετά τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, άλλο ένα ζευγάρι πήρε τη σκυτάλη του πρωινού προγράμματος μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος τώρα πια περνούν κυριολεκτικά όλο το 24ωρο τους μαζί, αφού ξεκινούν μαζί από το σπίτι για το στούντιο του Πρωινό Mou, συνεχίζουν μαζί στο γραφείο και επιστρέφουν μαζί το βράδυ στο σπίτι.

Αλήθεια, αυτό δεν είναι φθοροποιό για τη σχέση ενός ζευγαριού; Η Τζένη Μπαλατσινού λέει πως για εκείνη το πρωινό λειτουργεί ψυχοχαλαρωτικά, ενώ έκανε καλό και στον σύζυγό της.

«Σε ό,τι αφορά το Πρωινό Mou μπορώ να πω ότι λειτουργεί εντελώς ψυχοχαλαρωτικά σε εμένα. Έχω κέφι, γελάω και για τρεις ώρες δεν σκέφτομαι κανένα πρόβλημα. Και στον Πέτρο έκανε πολύ καλό η εκπομπή και εξέπληξε ακόμα κι εμένα, γιατί τελικά αποδείχθηκε ότι έχει μεγάλη ενέργεια το πρωί. Αυτό που θέλαμε ήταν να λειτουργήσουμε ως ομάδα και όχι ως ζευγάρι. Θυμάμαι, όταν μου είπε ότι του έγινε πρόταση από το Mega για να αναλάβει το πρωινό είχα γελάσει και τον ρώτησα: «Θα ξυπνάς το πρωί ή θα τους παρατήσεις στη μέση της σεζόν;» (Γελάει). Μόλις φεύγουμε από το στούντιο, ξεκινάει το άγχος της καθημερινότητας. Τώρα σε ό,τι αφορά το γραφείο όπου είμαστε το υπόλοιπο της ημέρας εκεί, ναι, υπάρχουν τριβές» είπε η Τζένη Μπαλατσινού στο ΟΚ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!