Tροχαίο για τον Calvin Harris – Ακυρώνει εμεφανίσεις

Ο πασίγνωστος μουσικός παραγωγός και dj μετά τη μίνι περιπέτειά του, ξεκουράζεται στο σπίτι του στο Beverly Hills, σώος και αβλαβής.


Το τροχαίο συνέβη την περασμένη Παρασκευή το βράδυ (19/5) όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Calvin Harris, κατά κόσμον Adam Richard Wiles και κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο, συγκρούστηκε με ένα Volkswagen Beetle που οδηγούσε μία δεκαεξάχρονη στο Los Angeles. Η σύγκρουση φέρεται να ήταν τόσο σφοδρή ώστε μία από τις επιβαίνουσες του άλλου αυτοκινήτου που καθόταν στα πόδια του φίλου της χωρίς ζώνη ασφαλείας να εκτοξευθεί έξω από αυτό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα ξένα μέσα, ο Σκωτσέζος μουσικός παραγωγός και dj υπέστη μία σειρά σοβαρών τραυματισμών μεταξύ των οποίων και μία βαθιά “τομή” ή αλλιώς σκίσιμο στη μύτη. Μάλιστα λέγεται πως παρά το ότι χρειαζόταν ειδική φροντίδα, επειδή δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή διαθέσιμο ιδιωτικό δωμάτιο στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, αποχώρησε παρά τις ιατρικές συμβουλές για το αντίθετο.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε και το προσωπικό του επιτελείο μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook, καθώς και στο προφίλ του στο twitter. calvinΣτο μεταξύ, ο 32άχρονος Harris εξαιτίας του ατυχήματος, αναγκάστηκε να ακυρώσει ήδη δύο από τις εμφανίσεις του στο Omnia nightclub στο Las Vegas και στο Hangout Festival στην Alabama, ενώ θέλοντας και μη, ξεκουράζεται στο σπίτι του, όπως συνέστησαν οι γιατροί. Δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες κατά πόσο η Taylor Swift με την οποία διατηρεί σχέση τον τελευταίο χρόνο ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο, αλλά ένα τέτοιο ενδεχόμενο για την ώρα θεωρείται απίθανο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!