Το κανάλι που «σφάζεται» στα πόδια του Λάτσιου

Αγώνας δρόμου για να αποκτήσουν τον Γιάννη Λάτσιο μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1.


Το τέλος της συνεργασίας του Γιάννη Λάτσιου με τον ΑΝΤ1 έμοιαζε λίγο με την ταινία «Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου». Όλοι το συζητούσαν, κανένας δεν το φώναζε. Μετά το κύμα απολύσεων στο κανάλι και τα ξεκαθαρίσματα ενόψει της επόμενης σεζόν, καθώς και την εγκαθίδρυση ως σημαντικότατου στελέχους του ΑΝτ1, του Τζόνυ Καλημέρη, ένα απόγευμα του Ιουλίου εστάλη και η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου από το κανάλι

Και πού θα πάει ο Γιάννης Λάτσιος σε μία εποχή δύσκολης πραγματικότητας για την τηλεόραση; Δεδομένης της παγωμένης κατάστασης και της αιματηρής οικονομίας σε μισθούς, αριθμό προσωπικού και παραγωγών, οι επιλογές δεν είναι πολλές.

Mega, Star και Alpha δεν υπήρχε περίπτωση να αποτελέσουν τη νέα στέγη του πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1.  

Και μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη εμφανίστηκε το E TV, που θέλει να μεγαλώσει και να δώσει δείγματα σοβαρής δουλειάς στους τηλεθεατές και φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας να κάνει αγώνα δρόμου για την απόκτηση του Γιάννη Λάτσιου. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πιθανή άφιξη του Γιάννη Λάτσιου στη θέση του γενικού διευθυντή προγράμματος θα άλλαζε αυτόματα το προφίλ του σταθμού. Λέγεται μάλιστα ότι έχει γίνει ήδη μια πρώτη προσέγγιση του από υψηλό στέλεχος, ενώ αν τελικά «κλείσει» εκεί, την επομένη ημέρα θα έχει έτοιμο το «X-Factor», λόγω των σχέσεών του με την εταιρία παραγωγής.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!