Tι σειρές θα δούμε τη νέα σεζόν στους δέκτες μας;

Ποιοί συνεχίζουν, τι νέο έχουμε και ποιοί επιστρέφουν στη μικρή οθόνη.


Να μιλήσουν… ελληνικά είναι αποφασισμένα σχεδόν όλα τα κανάλια τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Στο Mega, εννοείται πως του χρόνου θα υπάρχουν το «Κάτω Παρτάλι», αλλά και η «Εθνική Ελλάδος», ενώ οι Megaλικοί βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Δημήτρη Αρβανίτη για τη νέα του σειρά «Music Mall», η οποία προορίζεται για βράδυ.

Στον ΑΝΤ1 το πράσινο φως έχει πάρει το «Ταμάμ», αλλά και οι «Συμμαθητές», ενώ δεν είναι ακόμα βέβαιο το αν θα βγει στον αέρα η ήδη πολυσυζητημένη κομεντί που θα θυμίζει… «Noting Hill» αλά ελληνικά και ο πρωταγωνιστικός ρόλος λέγεται πως είναι στα χέρια της Δούκισσας Νομικού.

Φυσικά στους δέκτες μας θα υπάρχει και το «Μπρούσκο» που γίνεται πλέον βραδινή συνήθεια. Το γέλιο θα έχει τη μερίδα του λέοντος για ακόμα μία σεζόν στον Alpha, μια και η «Μουρμούρα» συνεχίζει απτόητη, όπως επίσης και το «Σόι», ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η κωμωδία «Αστέρας Ραχούλας».

Και επειδή παραπάνω αναφέρθηκα στο «Μπρούσκο» που φεύγει από το απόγευμα, κάθε μέρα στις 7.00 θα βλέπουμε πλέον το «Ρουά – Ματ». Οσο για το αν το Mega θα περάσει στην τηλε-αντεπίθεση των 7.00 μ.μ. με fresh ελληνική σειρά, μάλλον θα σας στενοχωρήσω…

Τι κι αν στο Star κάηκαν από τον… χυλό του «Ορκου Σιωπής»; Τελικά για του χρόνου δεν… φυσούν και το γιαούρτι . Επιμένουν ελληνικά, μια και σκέφτονται να υπάρχει και πάλι από Οκτώβρη στο πρόγραμμά τους μία ελληνική σειρά, η οποία, όμως, δεν θα κινηθεί στη λογική της σαπουνόπερας.

Τέλος, ένα άκρως φιλόδοξο πλάνο των Megaλικών είναι να προχωρήσουν σε ριμέικ ελληνικών ταινιών, όπως είναι μεταξύ άλλων το «Δόλωμα» και τα «Κίτρινα Γάντια». Ταινίες τις οποίες έχουν στόχο να τις μεταμορφώσουν σε μίνι σειρές που θα ολοκληρώνονται σε τρία επεισόδια, όπως γινόταν και πάλαι ποτέ και με τις «Πεθερές». Μάλιστα, τη διασκευή των σεναρίων λέγεται πως έχει αναλάβει ο Λευτέρης Παπαπέτρου.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!