Τη… γύρευαν στο μοναστήρι, τη βρήκαν στον Χολίδη!

Στα μοναστήρια την ψάχναμε, στο Frangelico τη βρήκαμε!


Στα μοναστήρια την ψάχναμε, στο Frangelico τη βρήκαμε! Η Ειρήνη Μερκούρη, εντυπωσιακή και χαμογελαστή, διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Χρήστος Χολίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Ελένη Χατζίδου διαψεύδοντας όσους τη θέλουν να έχει απομακρυνθεί από τα εγκόσμια. Αλλωστε πριν από αρκετούς μήνες η ίδια η τραγουδίστρια είχε διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να έχει πάρει την απόφαση να μονάσει.

Φορώντας μίνι φούστα, έξωμο μπλουζάκι και ψηλοτάκουνες γόβες, η Ειρήνη το έριξε έξω με τις επιτυχίες των τριών καλλιτεχνών δείχνοντας χαρούμενη και λαμπερή. Οταν ο Χολίδης την εντόπισε στα πρώτα τραπέζια, κατέβηκε από την πίστα, κάθισε δίπλα της και της πρόσφερε το μικρόφωνο.

Η όμορφη τραγουδίστρια άρχισε να ερμηνεύει γνωστές της επιτυχίες, ενώ οι θαμώνες την καταχειροκρότησαν, αφού η αλήθεια είναι πως έχει αρκετά χρόνια να εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Εκεί που έγινε χαμός ήταν όταν η Ειρήνη και ο Χρήστος Χολίδης τραγούδησαν ντουέτο, με εκείνη να βρίσκεται στην αγκαλιά του χαμογελαστή και -όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες- άκρως αποκαλυπτική.

Κάπως έτσι λοιπόν η τραγουδίστρια απέδειξε άλλη μία φορά την αλήθεια των λεγομένων της λίγους μήνες πριν, στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1. Τότε η Ειρήνη Μερκούρη είχε διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να έχει εγκαταλείψει την κοσμική ζωή και να έχει γίνει καλόγρια σε μοναστήρι της Μυτιλήνης λέγοντας πως όλα αυτά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Παρ’ όλα αυτά υπήρξαν πληροφορίες πως η όμορφη τραγουδίστρια είχε επισκεφτεί κάποια μονή, ντυμένη απλά και ταπεινά, ωστόσο ο λόγος που το είχε κάνει ήταν γιατί συνηθίζει κάθε χρόνο να πραγματοποιεί τα τάματά της. Είναι γνωστή άλλωστε η πίστη της στον Θεό, γι’ αυτό και ό,τι κάνει θέλει να το κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

πηγή: espresso



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!