”Θέλω” …. Τα χείλη που το λένε έχουν κότσια

Διάβασε το ….Φώναξε το δυνατά και σκέψου το …. (Γερνάμε και χάνουμε αυτά που δεν τολμήσαμε να θέλουμε)


Έχεις ακούσει πιο δυνατή λέξη απ’ το «θέλω»;

Αν νομίζεις πως εκεί έξω υπάρχει άλλη πιο δυνατή λέξη από το Θέλω είσαι πολύ γελασμένος …όλες ΟΙ άλλες ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑΙ ΦΤΗΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ που νομίζεις πως μπορείς να τα φτιάξεις αλλά δεν μπορείς

Το θέλω μπορεί κάποιος να το πει… Το δεν θέλω…  είναι αδύνατο… και απλά πεθαίνει κάτι  κάθε φορά που το λες. Δύναμη έχει η λέξη θέλω .. δύναμη με όλες τις έννοιες, από όλες τις στιγμές, από όλες τις κατατάξεις!

Η θέληση είναι δύναμη που μπορείς να την δείξεις παντού γιατί απλά μπορείς.. αρκεί να θέλεις

Η επιθυμία του θέλω δίνει δύναμη στην ύπαρξη… ούτε η αγάπη, ούτε ο έρωτας ούτε το καθετί εκεί έξω που σου γεμίζει το μυαλό με ανασφάλεια και πρέπει.

Όταν κάτι το θέλεις πολύ λειτουργεί. Το επιθυμείς το βάζεις στο μυαλό σου λειτουργεί πάνω σου και λειτουργεί ωραία.

Έχεις ένστικτο όταν θέλεις κάτι πολύ …. Κάνεις τα πάντα με δύναμη, δίνεις αξία στις λέξεις, στους ανθρώπους, μετακινείς βουνά διεκδικείς μέχρι τέλους όλα όσα θέλεις, τα αποκτάς, τα κατακτάς, τα έχεις μέσα σου και με ένα θέλω τα κάνεις δικά σου. Είναι ωραίο το αίσθημα της κατάκτησης.

Μπορεί να μου πεις πως δεν θέλεις … ή πως ήθελες αλλά μάταια δεν τα κατάφερες

Όχι φίλε μου δεν ήθελες αρκετά … δεν ήθελες πολύ, δεν ήθελες να κατακτήσεις κάτι όχι γιατί δεν μπορούσες αλλά γιατί δεν ήθελες …. Βρίσκεις χίλιες δύο δικαιολογίες για να πείσεις τον εαυτό σου πως δεν τα κατάφερες … πως όλα ήταν δίπλα σου εμπόδια πως για σένα όλα λειτουργούσαν λάθος και ναι δεν τα κατάφερες ….

Παπαριές …. Δεν ήθελες …απλά τα πράγματα

Το θέλω δεν είναι λόγια είναι πράξεις … πράξεις που θέλεις να κάνεις και όχι να μην κουνάς το δαχτυλάκι του ποδιού σου γιατί απλά βαριέσαι… δεν θέλεις … όλα αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες και μαλακίες μπροστά στα Θέλω σου … Φαντάσου ένα Θέλω σου μέσα σου … Πόσο βαθιά είναι, πόσο μπορεί να σε κάνει να το θέλεις, πόσο μπορεί να σου δώσει φωτιά μέσα σου να το πραγματοποιήσεις …πόσο;;; Έχεις αναρωτηθεί; Όχι γιατί απλά δεν θέλεις …

Το Θέλω είναι συναίσθημα …χωρίς κανόνες με αποφασιστηκότητα και σιγουριά … είναι συναίσθημα ξεκάθαρο που το έχεις μέσα σου φωτιά, είναι ντόμπρο και πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται. Είναι ισχυρό είναι σαν ηφαίστειο που ναι, μπορεί να σου δείξει που θα πας και ποιον δρόμο θα πάρεις… (πριν εκραγεί το ηφαίστειο) 

Υπάρχουν και λίγες φορές που το δεν μπορώ υπάρχει … αλλά είναι ελάχιστες πολύ ειδικές και ζόρικες μεταξύ μας …. Τότε ναι υπάρχει η αυτοάμυνα που θα απλώσει τοίχο και θα πείς δεν μπορώ (αλλά είναι λίγες περιπτώσεις και μην παίρνεις θάρρος και τις βάζεις όλες στο ίδιο τσουβάλι)

Πιάσε για τα καλά αυτή την λέξη …. ”Θέλω”

Και να σου πω και κάτι ρε φίλε…

Να προσέχεις αυτόν που λέει Σε θέλω …. Ρισκάρει και το λέει… 

Άκου το και κάνε το ίδιο …. Τα χείλη που το ξεστομίζουν έχουν κότσια !!!

 

Άκουσε το … δυνατά και σκέψου το …. (Γερνάμε και χάνουμε αυτά που δεν τολμήσαμε να θέλουμε) 

 

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!