«The X Factor 2»: Αποχώρηση θρίλερ στο 4ο live


Guest εμφανίσεις και ανατροπές σε μία αποχώρηση – θρίλερ είχε το πρόγραμμα στο τέταρτο live του «The X Factor 2».

Μία μαγική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύουν οι τηλεθεατές και το κοινό στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου στο τέταρτο live του «The X Factor 2», την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Στη σκηνή ζωντάνεψε ξανά η μεγάλη – πλατινένια – επιτυχία «Θέλω Να Γυρίσω Στα Παλιά» από τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Νίκο Βουρλιώτη, ενώ ο τελευταίος τραγούδησε και γνωστά αγαπημένα κομμάτια.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Μπάμπης Στόκας που ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες του μαζί με τη Βίκυ Καρατζόγλου.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς υποδέχτηκε σκηνή τους τέσσερις κριτές: Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας  είχαν τον τελικό λόγο για το ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα αποχωρήσει από το show.

Από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη είχαν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι τραγουδιστές, από την ομάδα της Τάμτα τρία αγόρια, από την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου δύο κορίτσια και από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα δύο γκρουπ.

Όταν ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους και οι εννέα συμμετέχοντες, οι τέσσερις ομάδες ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με το μέντορά τους. Ο Σάκης Ρουβάς με βάση την ψηφοφορία του κοινού ανακοίνωσε τους επτά διαγωνιζόμενους με τις περισσότερες ψήφους, που παρέμειναν στο μουσικό talent show.

Ο Αλέξανδρος Σαγκούρης από την ομάδα της Τάμτα και οι Coda Project από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα κλήθηκαν να τραγουδήσουν ένα ακόμη τραγούδι της επιλογής τους, που έκρινε την παραμονή τους στο show. Τελικά από την αναμέτρηση των δύο υποψηφίων οι τέσσερις κριτές ισοψήφισαν και το κοινό έκρινε να παραμείνει στο show ο Αλέξανδρος Σαγκούρης, με τους Coda Project να αποχωρούν.

Δείτε όλες τις εμφανίσεις από το 4ο live του «The X Factor 2» στην ακόλουθη λίστα:

Μην το χάσετε:
Διαβάστε εδώ όλα τα νέα του «The X Factor»

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!