Τατιάνα Στεφανίδου: Οι ετοιμασίες για την πρεμιέρα του “Μία”, το νέο concept και το μυστικό του γάμου που αντέχει στο χρόνο!

Λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας μεσημεριανής εκπομπής στο Star, ηΤατιάνα Στεφανίδου μιλά για το νέο concept του “Μία”, το καλοκαίρι που πέρασε και τη σχέση με την οικογένειά της, τα παιδιά και τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο.


Η Τατιάνα εκμυστηρεύεται στη συνέντευξή της στο “ΟΚ!” ότι δεν βλέπει τηλεοπτικούς αντιπάλους, παραδέχεται ότι αρκετά συχνά “δεν σκέφτεται πριν μιλήσει” και θυμάται την μοναδική φορά στα 16 χρόνια της σχέσης της που δεν κοιμήθηκε μαζί με τον σύζυγό της.
Μιλώντας αρχικά για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει είπε: “Το πρώτο τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους του σταθμού έγινε στα τέλη Ιουλίου. Ήμουν διακοπές με τον σύζυγό μου και ταξιδεύαμε στα νησιά του Ιονίου. Αρχικά ένιωσα έκπληξη, αγχώθηκα γιατί δεν είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι μπορεί φέτος να έκανα κάτι διαφορετικό” και συμπλήρωσε: “Όλη η διαδικασία από το αρχικό τηλεφώνημα μέχρι να επεξεργαστώ την ιδέα, να φανταστώ τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν, να το συζητήσω με το σταθμό και τελικά να αποφασίσω να το κάνω, πήρε περίπου ένα μήνα. Έχασα τον ύπνο μου φέτος στις διακοπές μου και έκανα περισσότερο από ένα μήνα για να κοιμηθώ κανονικά. Όλο τον Αύγουστο αντί να ξεκουράζομαι, σκεφτόμουν τι διαφορετικό θα μπορούσα να παρουσιάσω που να έχει τη δική μου ταυτότητα”.

Ποιο θα είναι, όμως, το concept της νέας εκπομπής και σε τι διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες;
“Το “Μία” είναι ένα διαδραστικό γυναικείο τηλεοπτικό περιοδικό που θα περιέχει ένα κομμάτι ανθρώπινων ιστοριών, αλλά και θέματα που αφορούν τη μόδα, την ομορφιά, τις σχέσεις, τη μαγειρική, όπως περίπου τα προσεγγίζουμε στο TLIFE. Αυτή είναι η βασική διαφορά από τα άλλα μαγκαζίνο. Όλα τα γυναικεία περιοδικά ασχολούνται πάνω κάτω με την ίδια θεματολογία. Εκεί που διαφοροποιείται το καθένα είναι στον τρόπο που “στήνει” κάθε θέμα.
Αυτός ήταν και ο πονοκέφαλός μου. Δεν υπήρχε περίπτωση να έκανα μια τρίωρη εκπομπή, αν δεν μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό”.

Σε όσους την ρωτούν αν αγχώνεται που άλλαξε τηλεοπτική ώρα και η εκπομπή της θα προβάλλεται απέναντι από αυτήν της Ελένης Μενεγάκη, απαντά: “Δεν ξεκινώ ποτέ από το τι θα κάνουν οι απέναντι. Ύστερα από τόσα χρόνια στο χώρο δεν βλέπω πια αντιπάλους. Κατανοώ απόλυτα ότι αυτή η “κόντρα” ανάμεσα σε εμένα και την Ελένη Μενεγάκη “πουλάει”.

Ωστόσο, η θητεία μου στην απογευματινή ζώνη μου έχει δείξει ότι δεν υπάρχει μόνο ένας υπολογίσιμος αντίπαλος”.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Νίκο Ευαγγελάτο αποκαλύπτει ότι είναι ο άνθρωπος που την βοηθά και την φροντίζει σε κάθε όμορφη και δύσκολη στιγμή. Της έχει μάθει να μην λειτουργεί σε συνθήκες πίεσης και να κρατά την ψυχραιμία της, ενώ την στηρίζει σε κάθε νέο βήμα της, όπως ακριβώς κάνει και εκείνη. “Στα 16 χρόνια που είμαστε μαζί είχαμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές, όπως όλα τα ζευγάρια. Αλλά σοβαρή κρίση τύπου “χωρίζουμε” δεν περάσαμε ποτέ. Ούτε σκέφτηκε ποτέ κανένας από τους δυο μας ότι αύριο το πρωί μπορεί να μην υπάρχει αυτή η οικογένειά”.

Τέλος, η Τατιάνα αποκάλυψε και το μυστικό που κρατά ζωντανό το γάμο της και αλώβητο στο πέρασμα του χρόνου: “Αυτό που συνήθως συμβουλεύω τους φίλους μας που είναι παντρεμένοι με παιδιά είναι ότι πρέπει να ξεκλέβουν τουλάχιστον μια εβδομάδα για να κάνουν διακοπές μόνοι τους. Το ζευγάρι έχει ανάγκη να έχει το χώρο και το χρόνο του. Το μεγάλο μυστικό είναι ότι δεν πρέπει να παραιτείσαι από τη σχέση”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!