Τα trents των 50΄s και 60΄s στις μπούκλες με την υπογραφή του Σπύρου Τσουκάνη

Επιστροφή στο χρόνο… Με το Σπύρο Τσουκάνη να διδάσκει Μόδα για μαλλιά


Επιστροφή στο χρόνο… Με το Σπύρο Τσουκάνη να διδάσκει Μόδα για μαλλιά 

Η μόδα έρχεται και φεύγει αλλά το βασικότερο είναι ότι επιστρέφει. Και έτσι το ρετρό επανέρχεται δυναμικά στα μαλλιά σου αυτή τη σεζόν.

Τώρα τα trents των 50΄s και 60΄s επιστρέφουν δυναμικά, με σκοπό να δώσουν την πιο gilri διάθεση σε όλες σας.

Μπούκλες καλό σχηματισμένες με έμφαση στον όγκο και ελαστικότητα, είναι αυτές που θα κάνουν τα μαλλιά σας αέρινα και παιχνιδιάρικα και θα χαρίσουν στην προσωπικότητά σας μια αίσθηση φρεσκάδας.

spyr24-750x375

Τολμήστε το αν έχετε μακριά μαλλιά … Θα σας δώσουν την λάμψη που πραγματικά θέλετε !! 

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε !!! 

Και ένα Μυστικό μόνο για εσάς Από τον Σπύρο Τσουκάνη … Γιατί Μπορείτε να είστε πρωταγωνίστριες με τα Μαλλιά σας να κυριαρχούν !! 

Μετά τις διακοπές τα μαλλιά μας είναι εμφανώς ταλαιπωρημένα από την θάλασσα και τον ήλιο. Η θεραπεία κερατίνης για τα μαλλιά θα δώσει ζωντάνια, λάμψη και υγεία που έχουν χάσει λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

Η θεραπεία κερατίνης διαφέρει τελείως από τις άλλες ισιωτικές τεχνικές και έχει στόχο να χαρίσει λάμψη, αντοχή και δύναμη στο στέλεχος της τρίχας. Εξάλλου, η πρωτεΐνη και η κερατίνη υπάρχουν φυσικά στο τριχωτό της κεφαλής.

Πρόκειται για ένα σύνολο πρωτεϊνών με κυρίαρχο χαρακτηριστικό την περιεκτικότητα σε θείο που συντίθεται στην κερατογενή ζώνη της ρίζας.

Η θεραπεία κερατίνης Sense Brazilian Keratin System, έρχεται να αντιμετωπίσει την ανεπάρκεια της φυσικής πρωτεΐνης, χωρίς να επηρεάζει τον τύπο των μαλλιών, χωρίς να περιέχει φορμαλδεΰδη και χωρίς να απαιτεί ειδική περιποίηση μετά την ολοκλήρωση της αγωγής.

Το αποτέλεσμα διαρκεί από τέσσερις έως έξι μήνες, ανάλογα με τη συχνότητα του λουσίματος και τον τύπο της τρίχας λιπαρή, ξηρή, κανονική. Η θεραπεία κερατίνης γίνεται σε τέσσερα στάδια και ο χρόνος εφαρμογής μπορεί να κυμανθεί από 90 έως και 120 λεπτά, ανάλογα με το μήκος, την πυκνότητα και τον τύπο των μαλλιών.

Μετά τη θεραπεία κερατίνης Sense Brazilian Keratin System, για τις πρώτες 24 ώρες αποφύγετε να βρέξετε τα μαλλιά σας (ντουζ, κολύμπι). Αν τα μαλλιά βραχούν μέσα σε αυτές τις ώρες πρέπει να στεγνώσουν με το πιστολάκι ή την πρέσα.

Ρωτήστε μας ότι θέλετε στο www.spyrostsoukanis.gr

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!