Τα πήρε στο κρανίο η Τατιάνα Στεφανίδου – Με ποιον τραγουδιστή τα έβαλε;

Άστραψε και βρόντηξε η παρουσιάστρια!


Είχε καιρό να «τα πάρει» η Τατιάνα Στεφανίδου με καλεσμένο της στον αέρα της εκπομπής, οπότε έκπληκτοι οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τη δημοσιογράφο να κόβει τη φόρα σε πολύ γνωστό τραγουδιστή.

Ο λόγος για τον Στάθη Αγγελόπουλο με τον οποίο η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μία» συνομίλησε τηλεφωνικά και με αφορμή τη δικαστική διαμάχη του καλλιτέχνη με την πρώην σύντροφο του και αναφορικά με την κηδεμονία της δύο ετών κόρης του.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ο τραγουδιστής άρχισε να αναφέρεται, εμφανώς εκνευρισμένος σε ονόματα και καταστάσεις, κάτι που έβγαλε εκτός εαυτού τη Στεφανίδου, καθώς απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων στον τηλεοπτικό αέρα, πόσω μάλλον, όταν αφορούν ανήλικο τέκνο.

«Προς Θεού, Στάθη! Σταμάτα!», διέκοψε με εκνευρισμό η δημοσιογράφος τον τραγουδιστή, ο οποίος μιλούσε ασυγκράτητος για την οικογενειακή του υπόθεση.

Όταν τερματίστηκε, μετά από πολλές προσπάθειες της Τατιάνας, η επικοινωνία, η ίδια ανέφερε ότι κανένας από τους χαρακτηρισμούς δεν υιοθετείται από την εκπομπή.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!