Tα κοσμήματα της Οντρεϊ Χέμπορν σε οικογενειακή διαμάχη

Τα δύο της παιδιά δεν μπορούν να τα βρούν στη μοιρασιά.


Η σταρ του Χόλιγουντ άφησε τα υπάρχοντά της στους Σον Φέρερ και Λούκα Ντότι, και όπως φαίνεται οι Δικαστικές Αρχές πρόκειται να επέμβουν γιατί οι δυο τους δε μπορούν να τα βρουν στη μοιρασιά… Μέχρι στιγμής τα κοσμήματα, τα καπέλα και οι πασμίνες της φυλάσσονται σε μία εταιρεία ειδών Τέχνης στο Λος Αντζελες.

Οι δύο γιοι είναι εγκλωβισμένοι στις διαφωνίες τους, για το πώς θα μοιράσουν καπέλα, κασκόλ, κοσμήματα, φουλάρια, πασμίνες, κοστούμια, φωτογραφίες, σενάρια και βραβεία… Τα αγόρια, το καθένα από άλλο γάμο, δεν μπορουν να τα χωρίσουν.

Τα αντικείμενα βρίσκονται στο Fine Arts & Wine Storage Company του Λος Άντζελες.

audrey2

Ο Ντότι πρόσφατα αποκάλυψε ότι η μητέρα του δεν αισθανόταν αυτοπεποίηθηση ούτε για την εμφάνιση ούτε για την υποκριτική της ικανότητα. Μιλώντας αποκλειστικά στο MailOnline, ο Λούκα είπε: ‘Της έκανε πάντα έκπληξη το γεγονός ότι την έβλεπαν σαν ίνδαλμα τόσο ομορφιάς όσο και Υποκριτικής, ήταν πάρα πολύ ντροπαλή”.

Σε σχέση με την καριέρα της, για την οποία να πούμε ότι η Χέμπορν είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχουν κερδίσει βραβεία Εμι, Οσκαρ και Τόνι, ο Λούκα είπε: ‘Δεν είχε σπουδαία άποψη για τη δουλειά της’.

Η Οντρεϊ ποτέ δεν είχε υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση, αλλά ο Λούκα θεωρεί αν είχε ζήσει περισσότερο η μητέρα του, πιθανόν να είχε προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα της. “Η Μητέρα μου ήταν της άποψης ότι όλοι μπορούν αν θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα τους. Ηταν πολύ περήφανη και πολύ ευτυχισμένη με τον τρόπο που μεγάλωνε και πίστευε ότι οι γυναίκες και οι άνδρες θα έπρεπε να ακολουθούν την ηλικία τους στα ρούχα και την αισθητική, αποφεύγοντας τεράστιες πλαστικές γιατί υπάρχει μία ηλικία για όλα και μετά από κάποιο σημείο απλά το αποτέλεσμα δείχνει γελοίο…

Ενας από τους λόγους για τη χαμηλή της αυτοπεποίθηση ήταν τα σχόλια που είχαν γράψει για εκείνη κάποιοι δημοσιογράφοι στην αρχή της καριέρας της, ότι είχε μεγάλα πόδια, μεγάλη μύτη και μικρό στήθος.

Ο Λούκα είναι γεννημένος το 1970 και μεταξύ άλλων είπε ότι δεν είχε ανέκαθεν ιδέα ότι η μητέρα του ήταν διάσημη. “Οταν γεννήθηκα η μαμά μου είχε αποχωρήσει από την ενεργό δράση, έκανε μερικά επιλεκτικά πράγματα, αλλά δεν υπήρχε αυτό το τεράστιο hype. Βλέπαμε πού και πού κάποιον φωτογράφο έξω από εκεί που δειπνούσαμε, αλλά ήταν και διαφορετικοί οι καιροί, δεν είναι όπως τώρα.

H μεγάλη έκπληξη ήταν όταν έφυγε με την δημόσια εκδήλωση της λύπης όλου από όλον τον κόσμο, της αγάπης και του θαυμασμού που έδειξαν όλοι. Τότε σκέφτηκα “Θεέ μου”… Ηταν σοκαριστικό γιατί ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που ζούσαμε μέχρι τότε.

audrey3

Εν τω μεταξύ δύο προβολές του Breakfast At Tiffany’s θα πραγματοποιηθούν στο  Royal Albert Hall του Λονδίνου στις 12 και 13 Ιουνίου και ο Λούκα δηλώνει ότι η μητέρα του θα ήταν ευτυχής με την τιμή.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!