Τα εμπνευσμένα κοσμήματα της σειράς HYPNOTE Jewelry μαγνητίζουν τα βλέμματα

Ο έμπειρος επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας (Loose Wear, Ι.D Fashion) Διομήδης Θεοχαρόπουλος και η εμπνευσμένη σχεδιάστρια Μαριάννα Κατακάλου δημιούργησαν μια μοναδική σειρά κοσμημάτων


Το νέο ταξίδι στα κοσμήματα ξεκίνησε…. Take the Journey.

To ταξίδι στον κόσμο της μόδας δεν σταματά ποτέ… Οι διαδρομές αλλάζουν, οι τάσεις εξελίσσονται ωστόσο ο τελικός προορισμός παραμένει πάντα ο ίδιος: Η κομψότητα και η καλαισθησία. Και για να φθάσει εκεί ένα οutfit μπορεί να το κάνει μόνο με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ.

Τα εμπνευσμένα κοσμήματα της σειράς HYPNOTE Jewelry κεντρίζουν το ενδιαφέρον και μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων όσων γνωρίζουν πως η μόδα είναι σύγχρονη τέχνη.

Ο έμπειρος επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας (Loose Wear, Ι.D Fashion) Διομήδης Θεοχαρόπουλος και η εμπνευσμένη σχεδιάστρια Μαριάννα Κατακάλου δημιούργησαν μια μοναδική σειρά κοσμημάτων που απευθύνεται σε σύγχρονες γυναίκες και άνδρες που θέλουν να ξεχωρίζουν φορώντας τα, νιώθοντας παράλληλα και οι ίδιοι ξεχωριστοί.

marianna-katakalou-diomidis-theocharopoulos-c

Η σειρά χειροποίητων κοσμημάτων HYPNOTE Jewelry που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στον Οκτώβρη σε ένα ξεχωριστό fashion event συνδυάζει κλασσικά στοιχεία της μόδας με καινοτόμες «αφίξεις». Highlight της HYPNOTE Jewelry η πρωτοποριακή σειρά «Reveal» με κεντρική ιδέα το φερμουάρ (δείτε την ιστορία στο www.hypnotejewelry.com).

100

Η φωτογράφιση της καμπάνιας πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες με την συμμετοχή έκπληξη του κορυφαίου top model Bίκυς Κουλιανού που μετά από χιλιόμετρα στις εγχώριες και διεθνείς πασαρέλες επιστρέφει για λίγο εξαιτίας και της προσωπικής της σχέσης με το επιχειρηματικό δίδυμο. Όχι μόνο…

diomidis-theoxaropoulos-sept-2015_final_vicky_withouedit-3012

Η Βίκυ ενθουσιάστηκε με τον καινοτόμο και καλαίσθητο σχεδιασμό των κοσμημάτων. Στο πρώτο photoshooting συμμετείχαν επίσης οι: Αγγελική Κουταβά, Χριστιάννα Γεωργοπούλου, Κάτια Πιπέρογλου, Άκης Κυριακού και Χρήστος Βαββάς.

Make up artist ήταν η Βασιλική Μπέσιου ενώ το hair styling επιμελήθηκε ο Γιώργος Παυλάκης. Η νέα σειρά κοσμημάτων HYPNOTE Jewelry θα βρίσκεται σύντομα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο www.hypnotejewelry.com σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!