Τα δέκα μυστικά του Facebook Messenger που πρέπει να ξέρετε

Με 900 εκατομμύρια χρήστες, το Facebook Messenger είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές εκεί έξω.


Είναι, επίσης, κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων.

Τα νέα χαρακτηριστικά σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε ευκολότερα με πολλά άτομα ταυτόχρονα, να κάνετε τις συναλλαγές σας και να παίζετε.

Δείτε μερικές συμβουλές για το Facebook Messenger που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο, να οργανώσετε τις συνομιλίες σας και πολλά άλλα.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ UBER Η LYFT

1
Μπορείτε να καλέσετε πλέον το όχημα που θα σας μεταφέρει χωρίς να χρειαστεί να βγείτε απ’ το Facebook Messenger. Πατήστε πάνω στο εικονίδιο των μετακινήσεων στην οθόνη σας – αν δε το βλέπετε πατήστε πάνω στο κουμπί «More» (Επιπλέον).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ «ΚΡΥΦΟ» ΣΑΣ INBOX

2
Το Facebook δεν επιτρέπει άγνωστους να σας στέλνουν μηνύματα. Τα μηνύματα όσων δεν είναι φίλοι σας χρήζουν της αποδοχής σας. Στην εφαρμογή υπάρχει η επιλογή «New Message Requests» στο πάνω μέρος της οθόνης, πατώντας πάνω θα σας εμφανιστούν όλα τα μηνύματα εκείνων με τους οποίους δεν συνδέεστε. Το Messenger φιλτράρει αυτά τα μηνύματα αν θεωρήσει πως πρόκειται για spam. Μπορείτε να δείτε τα μηνύματα που έχουν καταχωρηθεί ως spam πατώντας το «See filtered requests» στο κάτω μέρος των «Requests» στο inbox σας.

ΠΑΙΞΤΕ «ΚΡΥΦΑ» ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

3
Το Facebook είναι μια εφαρμογή συνομιλίας στον πυρήνα του. Αλλά υπάρχουν μερικά απλά παιχνίδια εντός της πλατφόρμας. Για να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι μπάσκετ, για παράδειγμα, στείλετε ένα emoji μπάσκετ σε ένα φίλο και πατήστε το εικονίδιο με τη μπάλα για να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Ομοίως, πληκτρολογώντας “play @fbchess” σε μια συνομιλία θα ξεκινήσει ένα εικονικό παιχνίδι σκάκι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!