Από τις τηλεοπτικές επιτυχίες σερβιτόρος και ιδιοκτήτης μπαρ..

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο ηθοποιός Τζώνη Θεοδωρίδης για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και τις φορές που έκανε …επανεκκίνηση στη ζωή του.


Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο ηθοποιός Τζώνη Θεοδωρίδης για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και τις φορές που έκανε …επανεκκίνηση στη ζωή του.

«Ξεκίνησα να φτιάχνω κεριά για εκκλησίες και λαμπάδες και τέτοια όταν ήμουν 15. Όταν ήμουν 16 χρόνων έγινα λαντζέρης σ’ ένα πολύ καλό εστιατόριο-καφέ στο Κολωνάκι και άρχισα να μαθαίνω την δουλειά του μπαρ. Παράλληλα άρχισα να δουλεύω μόντελινγκ, μάζευα χρήματα και τότε άρχισα να παίζω και σε κάποιες ταινίες, υπήρχε διαφήμιση»

«Όταν είχα πάει στο Μιλάνο για την ίδια ιστορία και δούλεψα εκεί, έμεινα και στο δρόμο και πείνασα γιατί δεν μας πλήρωσε ένα γραφείο. Έγινε και εκεί ένα μπέρδεμα. Μείναμε στο δρόμο. Εγώ έμεινα δύο μήνες στο δρόμο» εκμυστηρεύεται στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ενώ εξομολογείται πως και για τη μητέρα του τα πράγματα δεν ήταν εύκολα.
«Η μητέρα μου δούλευε σαν το σκυλί για να με ζήσει, Κράταγε και παιδιά κάποια στιγμή, ήταν και αποκλειστική νοσοκόμα» λέει ηθοποιός τον οποίο το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τους ρόλους του στις σειρές του Νίκου Φώσκολου, «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή».

Όσο για την αποχή του από την τηλεόραση…
«Δεν γουστάρω τους δήθεν γιατί δεν ήμουν ποτέ. Από εκεί και πέρα η ζωή μου συνεχίζεται κανονικά και εκτός κινηματογράφου και εκτος τηλεόρασης. Και κάποια στιγμή είχα πει μου λείπει πολύ το θέατρο, το γουστάρω, γουστάρω την επαφή με τον κόσμο, αλλά το έχω βρει αυτό στα μαγαζιά»

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!