Στέλιος Διονυσίου: «Από τον πατέρα μου, πήρα τον λόγο του που ήταν συμβόλαιο» (VIDEO)

Ο τραγουδιστής μιλά στην Άννα Νικολαΐδη και στην εκπομπή «Ανάδειξέ το» στο SBC για τον αδελφό του Άγγελο, τις σχέσεις τους, τον πατέρα τους αλλά και την συμμετοχή του στο Just the 2 of us


Μετά από χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία, ο Στέλιος Διονυσίου επανέρχεται πολύ δυναμικά. Μέσα από τη νέα του συνεργασία με την Heaven Music κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο «Πως Μπορείς»! Ο τραγουδιστής μιλά στην Άννα Νικολαΐδη και στην εκπομπή «Ανάδειξέ το»  στο SBC για τον αδελφό του Άγγελο, τις σχέσεις τους, τον πατέρα τους αλλά και την συμμετοχή του στο Just the 2 of us

«Όταν μου έγινε η πρόταση το σκέφτηκα, αρκετά και πήρα γνώμες. Οι περισσότεροι μου είπαν να μην πάω αλλά εγώ θες  από πείσμα θεώρησα πως θα μου έκανε καλό και η αλήθεια είναι αυτή. Μπαίνεις σε όλα τα σπίτια των Ελλήνων είτε μεσώ live είτε μέσω των εκπομπών που έκαναν αναπαραγωγή. Με γνώρισαν και παιδιά που δεν με γνώριζαν, πιο μικρά σε ηλικία. Μου έκανε πολύ καλό» παραδέχεται.

Η Άννα Νικολαΐδη τον ρωτά στη συνέχεια τι καλό πήρε από τον πατέρα του:  «Από τον Στράτο πήρα τον λόγο. Ο λόγος του ήταν συμβόλαιο. Όταν δίνεις το λόγο  και το χέρι είναι πολύ σημαντικό. Έτσι είμαι και εγώ» Ποια η σχέση του με τον αδερφό του Άγγελο;  Ο Στέλιος μιλά με περηφάνια και εξηγεί γιατί η επιτυχία του είναι σπάνια: «Πρέπει να είναι παγκόσμιο γεγονός πατέρας και γιος με τόσο μεγάλη καριέρα παράλληλα. Την δεκαετία του 80 που έκανε ο Στράτος μεγάλη επιτυχία, την ίδια περίοδο ξεκινούσε και ο Άγγελος που έκανε επίσης επιτυχία. Ήταν πολύ δύσκολο στην ίδια πόλη πατέρας και γιος να είναι τόσο επιτυχημένοι. Όσο για τη σχέση μου μαζί του; Τον έχω σαν πατέρα τον Άγγελο.

Μου στάθηκε και σαν πατέρας από τότε που χάσαμε τον δικό μας. Ακόμα είναι σαν πατέρας μου, ρωτάω τι γνώμη του, τη συμβουλή του, έχουμε άψογη σχέση. Υπάρχει σεβασμός και μεγάλη αγάπη» εξηγεί.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!