Star & Mr. G.S. Hellas πιο σαρωτικά από ποτέ!

Στο «Άσπρο Πιάτο–Mansion» στην Γλυφάδα πραγματοποιήθηκε ο τελικός του διαγωνισμού ομορφιάς που εμπνεύστηκε ο πρόεδρος του Grande Secreto Media Group, Γιώργος Κούβαρης, τα «Star and Mr GS Hellas 2015».


Στο «Άσπρο Πιάτο–Mansion» στην Γλυφάδα πραγματοποιήθηκε ο τελικός του διαγωνισμού ομορφιάς που εμπνεύστηκε ο πρόεδρος του Grande Secreto Media Group, Γιώργος Κούβαρης, τα «Star and Mr GS Hellas 2015».

Όλοι περίμεναν με αγωνία τους νικητές, που θα ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους  και θα καταφέρουν να διαγωνιστούν με τα χρώματα της Ελλάδας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς.

Με μότο «Όταν η Ομορφιά έχει Άποψη» και φέτος τα «Star και Mister G.S Hellas 2015» κατάφεραν να δείξουν ότι η ομορφιά εκτός από λαμπερή έχει και άποψη. Όπως και τα προηγούμενα 5 χρόνια έτσι και φέτος την κριτική επιτροπή πλαισίωσαν άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων. Φέτος η χρονιά αφιερώνεται στις αλλαγές που ήρθαν ραγδαία για την Ελλάδα. Το 2015 είναι μία χρονιά αλλαγών, τόσο σε πολιτικό επίπεδο, όσο και ψυχολογικό, για τους Έλληνες πολίτες, αφού βλέπουμε ότι σε Ελλάδα και Ευρώπη υπήρξε μία αλλαγή «μοντέλου» διακυβέρνησης, και θέλησε να μπει ένα φρένο στην λιτότητα.

dsc_0962_0 dsc_0925

Ένα σημαντικό κομμάτι αποτέλεσε η κριτική επιτροπή η οποία αποτελείτο από επιφανή πρόσωπα όπως: ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΒΑΡΗ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ TAE KWO DO), ΑΞΙΑ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ  (TOP MODEL  & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ), ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ  DSS SECURITY), ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ JULY2 (ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ), IΩΑΝΝΑ – ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ JULY2 (ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ), ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – SYLD), ΠΕΝΥ ΣΤΑΘΑΚΗ (ΗΘΟΠΟΙΟΣ), ΜΑΡΑ ΜΠΕΚΑ (ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ), ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΥ (ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ), ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΛΑΤΗΣ (ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ), ΙΡΙΔΑ ΣΠΑΝΕΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ), ΣΑΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ (Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας & Miss Young 1984), ΑΚΗΣ ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΡΑΚΟΘΕΩΡΙΕΣ), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ), ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΚΔΟΤΗΣ), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΡΩΤΟΥ (Miss Photomodel  Gs Hellas 2013).

Η παρουσίαση του διαγωνισμού έγινε από τον Γιώργο Κούβαρη και  την ηθοποιό–παρουσιάστρια Σόφη Ζαννίνου, όπου για δεύτερη χρονιά παρουσίασε μαζί με τον διοργανωτή την μεγάλη γιορτή της ομορφιάς.

Μετά το τέλος της βραδιάς ο κ.Κούβαρης μας δήλωσε τα εξής: «Σε μια Ελλάδα που τα capital controls έγιναν καθημερινός τρόπος ζωής και διαβίωσης εμείς τα Star και Mr GS Hellas 2015, ως θεσμός, δώσαμε τη δικιά μας μάχη με όπλο την ομορφιά και φυσικά μετά τη χθεσινή βραδιά μόνο νικητές θα μπορούσε να πει κανείς πως βγήκαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος ξέχασε έστω για λίγο τη σκληρή πραγματικότητα και ήταν μαζί μας για να αναδείξουμε νέες και νέους που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς, αφού ως θεσμός ανήκουμε επίσημα στην παγκόσμια ομοσπονδία ομορφιάς. Το μότο του διαγωνισμού μας είναι όταν η ομορφιά έχει άποψη,  πράγμα που σημαίνει όταν η ομορφιά μετουσιώνεται σε άποψη, τότε μπορούμε να μιλάμε για γνήσιο ανθρώπινο κεφάλαιο. Η επιλογή των finalist του μεγάλου τελικού ήταν άκρως αυστηρή, γιατί στόχος μας είναι να δημιουργούμε όχι μόνο στάτους ομορφιάς αλλά κυρίως ανθρώπους νέους που με αφετηρία την ομορφιά τους είναι σε θέση να προάγουν πολιτισμό έχοντας, ως υπόβαθρο, μια άποψη στηριγμένη σε βάσεις γνωσιολογικές και κυρίως πνευματικές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας τους υποστηρικτές, γιατί σε μια Ελλάδα βαλλόμενη πίστεψαν σε εμάς, και ο καθένας χωριστά με το δικό του μοναδικό τρόπο συνέβαλε στην επίτευξη των Star και Mr GS Hellas 2015. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον «χρυσό» υποστηρικτή μας κ. Νίκο Κουφογιάννη, πρόεδρο της φαρμακευτικής εταιρείας S.M. Pharmaceuticals και τους «αργυρούς» υποστηρικτές μας Νίκο και Αποστόλη Φώτη, ιδιοκτήτες του Ομίλου Λαδόκολλα».

dsc_0416

Fashion Editor ήταν ο Μιχάλης Καρατζάς, Make up Artist η Δέσποινα Μαραβέλη, και Leader hairdresser ο Γιάννης Γρίμπιλας (Κομμωτήριο DIVANI CARAVEL) , αλλά και τα  Ι.Ε.Κ. Ξυνή Γλυφάδας.

Τα φορέματα των Finalist σχεδίασαν οι July2 (Κωνσταντίνος Στεφάνου και Ιωάννα Ελισάβετ Χριστίδου). Τις ανδρικές εμφανίσεις επιμελήθηκαν οι Αφοί Σπανίδη (Support Your Local Dj’s). Τα μαγιό του τελικού προσέφεραν οι: APPLE για τα γυναικεία μαγιό, και η IMPETUS για τα αντρικά μαγιό, από τον ΟΜΙΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ MEGA EMPORIO S.A. Ενώ τα προϊόντα ομορφιάς ήταν προσφορά από την Seventeen και την Radiant.

Την βραδιά έντυσαν με την φωνή τούς μέσα από special act που ετοίμασαν μόνο για το κοινό των «Star & Mister G.S. Hellas 2015» οι τραγουδιστές:  Γεωργία Ράππου, Marios Brasil, Βασιλική Μπέλλου, Αναστάσης, και η Άντζυ Καρέζη, ενώ on decks o βραβευμένος DJ Κωνσταντίνος Βούλγαρης (DJ Docta).

Κλείνοντας όλα τα μοντέλα πόζαραν στον φακό των απόλυτων fashion  photographers  Πάνου Γκέκα και Ντίνα Σταματάκου. Ο ήχος και το φώς ήταν από την εταιρεία «G.A PRODUCTIONS» και τον Κύριο Άγγελο Ζάνγκο.

Τα 10 κορίτσια και τα 8 αγόρια που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να μαγέψουν με την ομορφιά και την άποψη τους την κριτική επιτροπή ήταν οι εξής:

Κορίτσια:

Star G.S. Hellas 2015
Κωνσταντίνα Κορομηλά

2nd Star G.S. Hellas 2015
Μπρέντα Ιακούνινα

Miss G.S. Hellas 2015
Φωτεινή Μπαρνάσα

2nd Miss G.S. Hellas 2015
Μαρία Πέτση

Miss Young G.S. Hellas 2015
Αλεξάνδρα Ουδρά

2nd Miss Young G.S. Hellas 2015
Νικολέτα Καρύκα

Miss Photomodel G.S. Hellas 2015
Αναστασία Ντότσικα

2nd Miss Photomodel G.S. Hellas 2015
Έλενα Ουδρά

Miss Body G.S. Hellas 2015
Άννα Χουντάλα

G.S. Model of the year 2015
Ειρήνη Τουγλή

Αγόρια :

Mr. G.S. Hellas 2015
Σπύρος Παπακωνσταντίνου

2nd Mr. G.S. Hellas 2015
Γιώργος Καλοπαστάς

Mr. Young G.S. Hellas 2015
Αναστάσης Ποτσέπης

2nd Mr. Young G.S. Hellas 2015
Στέλιος Καλογεράς

Mr. Body G.S. Hellas 2015
Κώστας Φλυτζάνης

G.S. Model of the year 2015
Φαίδρος Δημητρίου

Mr. Photomodel G.S. Hellas 2015
Διονύσης Προκόπης

2nd Mr. Photomodel G.S. Hellas 2015
Μάξιμος Γιαγκιτζόγλου



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!