Σταματόπουλος για «Καλοκαίρι Παντού»: «Δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα ούτε είπαμε ότι θα κάνουμε την ανατροπή»

Mετά από κάποια χρόνια δουλειάς και εμπειρίας, μπορώ πλέον να καταλάβω τι γράφεται, από ποιον, για ποιον λόγο και με τι σκοπό.


Αρκετοί τηλεκριτικοί έγραψαν για την εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού» και ο καθένας εντόπισε τα δικά του λάθη.
Ο Παύλος Σταματόπουλος δίνει σημασία σε αυτές τις κριτικές; «Ευτυχώς όλο αυτό ήρθε σε αρκετά μεγάλη ηλικία.

Έτσι, μετά από κάποια χρόνια δουλειάς και εμπειρίας, μπορώ πλέον να καταλάβω τι γράφεται, από ποιον, για ποιον λόγο και με τι σκοπό. Σε κάποιες δίνω αρκετή σημασία γιατί προέρχονται από επαγγελματίες του χώρου και φαίνεται μέσα από το κείμενο τους ότι δεν θέλουν να πουν απλά μία κακία, αλλά να κρίνουν μία εκπομπή, για την οποία θα πουν τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία, οπότε θα δώσω σημασία γιατί θα βελτιωθώ.

Από την άλλη, υπάρχουν κάποιες κριτικές στις οποίες από την πρώτη παράγραφο καταλαβαίνεις ότι έχουν γραφτεί για άλλο σκοπό. Γενικότερα όμως δεν τις κουβαλάω», εξήγησε στο mytv και συνέχισε για την κριτική του Βαγγέλη Περρή.

«Ο Βαγγέλης Περρής είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω έτσι κι αλλιώς. Φυσικά και διάβασα την κριτική του, αλλά διαφωνώ. Δεν ανακαλύψαμε ούτε την πυρίτιδα ούτε είπαμε ποτέ ότι θα κάνουμε την απόλυτη τηλεοπτική ανατροπή. Σέβομαι την άποψη του Βαγγέλη Περρή, αλλά νιώθω ότι υπερέβαλε και θα ήθελα να μας δώσει λίγο παραπάνω χρόνο και ίσως αλλάξει γνώμη»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!