Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν είμαι αρνητική σ’ ένα τρίτο παιδί απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλέι ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, πριν αποκτήσουν μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, τις δύο κορούλες τους.


Η παρουσιάστρια του «Happy Day», μίλησε ανοιχτά για τις αποβολές που τη σημάδεψαν: «Μετά τις δύο άτυχες κυήσεις και τις απανωτές εγκυμοσύνες μου, ο οργανισμός μου τώρα αρχίζει να ξαναβρίσκει ψυχικά, σωματικά κι ορμονικά τους ρυθμούς του. Αν το σκεφτείς δεν είναι λιγο να έχεις μείνει τέσσερις φορές έγκυος σε τρεισήμισι χρόνια», δήλωσε σε συνέντευξή της στο Hello. Και πρόσθεσε:«Προς το παρόν θέλουμε να χαρούμε τις στιγμές με τις κόρες μας, τώρα που μεγαλώνουν και διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους. Θέλω να τα δω να μεγαλώνουν και μετά, αν όλα πάνε καλά, θα πάμε και για τρίτο. Δεν είμαι αρνητική σ’ ένα τρίτο παιδί απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο», τόνισε.

«Η δεύτερη αποβολή ήταν πιο δύσκολη κι εκείνη που με έριξε περισσότερο ψυχολογικά. Την πρώτη φορά, επειδή προέκυψε αμέσως μετά τον γάμο η εγκυμοσύνη, το αποδέχτηκα ψύχραιμα γιατί σκέφτηκα ότι ο καθένας μπορεί να έχει μία ατυχία. Ίσως δεν συνειδητοποίησα απόλυτα τι μου είχε συμβεί και το ξεπέρασα σχετικά εύκολα. Όταν συνέβη και δεύτερη φορά, θορυβήθηκα και αγχώθηκα. Άρχισα να σκέφτομαι πώς έχω ένα πρόβλημα υγείας και δεν ήξερα πώς θα το αντιμετώπιζα», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ίδια συνέντευξη.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!