Η Stalexpo και ο Ερωτόκριτος στηρίζουν την ”Κιβωτό του κόσμου”

Οι διοργανωτές, όλα τα έσοδα που θα συγκεντρώσουν από τα 5€ είσοδο του κάθε επισκέπτη, θα τα προσφέρουν υπέρ της “Κιβωτού του κόσμου”.


Το www.bizznews.gr πάντα στηρίζει τέτοιες δουλειές για καλό σκοπό !! 

Στις 26 Σεπτεμβρίου στο περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών, στην οδό Ρηγίλλης & Βασ.  Γεωργίου Β’, η εταιρεία Stalexpo σε συνεργασία με τον Ερωτόκριτο Κυμιωνή διοργανώνουν το πρώτο μεγάλο fashion show Νέων Σχεδιαστών με τίτλο “The New Generations Fashion Lines” αφιερωμένο στην “Κιβωτό του κόσμου”.

Είκοσι (20) νέοι σχεδιαστές ρούχων, τελειόφοιτοι ή απόφοιτοι σχολών και τρεις (3) σχεδιαστές κοσμημάτων θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους, υπό την καθοδήγηση του Creative Director Μιχάλη Πάντου. Προσκαλεσμένοι όλοι οι  Έλληνες σχεδιαστές, κατασκευαστές ενδυμάτων, μεγάλα καταστήματα, fashion bloggers, επίλεκτοι καλεσμένοι και δημοσιογράφοι.

Ήδη στις 23 Ιουλίου έγινε η πρώτη συνάντηση του καλλιτεχνικού διευθυντή της διοργάνωσης με τους συμμετέχοντες σχεδιαστές. Στόχος ήταν η γνωριμία του κ. Μιχάλη Πάντου με τους σχεδιαστές και η επαφή του με το στυλ και το ύφος των συλλογών των συμμετεχόντων.

ngfl-banner

Στις 3 & 4 Σεπτεμβρίου θα γίνει η δεύτερη συνάντηση η οποία έχει στόχο την εξέλιξη των εργασιών και την ολοκλήρωση των συμμετοχών. Στις 13 & 14 Σεπτεμβρίου θα γίνει το τελικό fitting των ρούχων στα μοντέλα.

Το New Generations Fashion Lines (NGFS) θα διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο και κύριος στόχος του είναι να φέρει σε επαφή τους νέους σχεδιαστές με την αγορά εργασίας αλλά και να στηρίξει οργανισμούς όπως η “Κιβωτός του κόσμου”. Ο πατέρας Αντώνιος και οι εθελοντές του, φροντίζουν εδώ και πολλά χρόνια παιδιά που τόσο έχουν ανάγκη.

Οι διοργανωτές, όλα τα έσοδα που θα συγκεντρώσουν από τα 5€ είσοδο του κάθε επισκέπτη, θα τα προσφέρουν υπέρ της “Κιβωτού του κόσμου”.

Η διοργάνωση θα προβληθεί από ραδιόφωνα, εφημερίδες, περιοδικά, portals, blogs και social media

NGFL-wide-1

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

  • Τα Τ.Ε.Ι. Πειραιά προσφέρουν σε ένα σχεδιαστή που θα έχει τις προδιαγραφές για να το παρακολουθήσει, μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο σχέδιο μόδας αξίας 4.500€.
  • Ο χορηγός “The Fashion Gate” προσφέρει ένα ετήσιο πρόγραμμα προετοιμασίας του σχεδιαστή στην αγορά εργασίας της Ελλάδας και του εξωτερικού αξίας 3.600€.
  • Σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέρεται πρακτική εξάσκηση έξι (6) μηνών σε ατελιέ Ελλήνων σχεδιαστών.
  • Η εταιρεία Fashion Erotokritos χορηγός της εκδήλωσης προσφέρει ειδική έκπτωση στα υφάσματα που θα χρειαστούν οι σχεδιαστές για να ράψουν τις συλλογές τους.
  • Τις συλλογές των σχεδιαστών θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τις βρουν μετά το show, από τις 27/9 έως και 3/10 στο show room του χορηγού “The Fashion Gate” στη οδό Τζώρτζ 10 στη Πλατεία Κάνιγγος.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διοργάνωση και τα προφίλ των συμμετεχόντων

02



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!