Σπυροπούλου: Δες πώς ντύθηκε το “κορίτσι του μεροκάματου”

Για βιοποριστικούς λόγους, για τον κάμεραμαν, τον ηχολήπτη, την “κλείστρα”, τον καφετζή και για ούλη την εργατιά δουλεύει η Κων/να Σπυροπούλου.


Και για τους παραπάνω λόγους, η Σπυροπούλου κάνει πέτρα την καρδιά της και κάθε σαββατοκύριακο φοράει το υπέρλαμπρο χαμόγελό της για το “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”. Και μπορεί η ξανθιά παρουσιάστρια να δέχεται από παντού βέλη, δεν χάνει την όρεξη της για βραδινές εξόδους και κοινωνικες υποχρεώσεις.

Έτσι, πρόσφατα βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης Rocky Horror Show και κατά την έξοδο της, παραδεχτηκε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι και τούτη είναι ένα κορίτσι του μεροκάματου, μια βιοπαλαίστρα της ζωής, μία… σοσιαλίστρια παρουσιάστρια.

Και δεν ήξερες σε αυτή την τόσο σημαντική τηλεοπτική στιγμή τι να πρωτοπροσέξεις; τις απίθανες δηλώσεις της νεαρής Σπυροπούλου; Ή την εμφάνιση της (μίνι φούστα τίγκα στην παγιέτα και ψηλοτάκουνες γόβες) που να μας συγχωρνάει, τα κορίτσια που δουλεύουν για βιοποριστικούς λόγους δύσκολα τα αγοράζουν. Κι εντάξει δεν είπαμε να βγει με φορμα εργατιάς, αλλά τέτοιες δηλώσεις και παγιέτες, δεν κολλάνε!

 

πηγή: womensonly.gr

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!