Σπάνιο βίντεο με την Aλίκη Bουγιουκλάκη στα παρασκήνια

Ποια ήταν η συμπεριφορά της Ελληνίδας σταρ όταν έκλειναν οι κάμερες;

Ποια ήταν η συμπεριφορά της Ελληνίδας σταρ όταν έκλειναν οι κάμερες;


«Με φοβίζει ο θάνατος. Τον μισώ. Γιατί θέλω να είμαι εδώ να ξέρω τι γίνεται. Βγαίνεις έξω από το παιχνίδι. Απλά!», είχε πει χαμογελώντας η Αλίκη σε τηλεοπτική συνέντευξή της το 1993. Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο της, ο χρόνος την διαψεύδει. Η Αλίκη είναι παρούσα και μέσα από τις ταινίες της, που παίζονται ξανά και ξανά, σαγηνεύει τις νέες γενιές. Το άστρο της δεν λέει να σβήσει και μέσα από ανέκδοτες φωτογραφίες της, μαρτυρίες των ανθρώπων που τη γνώρισαν από κοντά, ιστορίες που δεν ειπώθηκαν ποτέ, αναβιώνει ο μύθος της.

Πώς ήταν όμως η Αλίκη όταν έκλειναν οι κάμερες. Δείτε ένα σπάνιο ντοκουμέντο με την αξέχαστη σταρ, από τα γυρίσματα της σειράς «Βασίλισσα Αμαλία» που προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση το 1975. Για πρώτη φορά, φαίνεται πώς λειτουργούσε η Αλίκη στο πλατό.

«Πού είναι η μηχανή; Ποια παίρνεις;»
, φαίνεται να ρωτά η Αλίκη τον σκηνοθέτη, Κώστα Καραγιάννη. Μάλιστα δέχεται την οδηγία, να μην γυρίζει το κεφάλι και να κοιτά τις συμπρωταγωνίστριες της Καίτη Λαμπροπούλου και Τζόλυ Γαρμπή . «Μην γυρίζεις τόσο πολύ», της λέει ο σκηνοθέτης.

Δείτε το σπάνιο ντοκουμέντο από το ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ:

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!