Sold Out κάθε Πέμπτη η παράσταση του Διονύση Ζάχου στην Γλυφάδα

Η Αλίκη, η Ρένα, η Ζωζώ, η Μελίνα …και η Ελλάδα κατεβαίνουν Γλυφάδα !!


Ο Διονύσης Ζάχος έχει επιστρέψει στα δρώμενα του αθηναϊκού nightlife για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων με την σατιρική παράσταση του «Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου» και κατεβαίνει Νότια για περιορισμένες εμφανίσεις !!

Η Αλίκη, η Ρένα, η Ζωζώ, η Μελίνα …η Ελλάδα.

Ο Διονύσης Ζάχος έχει επιστρέψει  στα δρώμενα του αθηναϊκού nightlife για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων με την σατιρική παράσταση του «Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου», σε κείμενα δικά του.

Ο δημοφιλής performer «μεταμορφώνεται» σε περισσότερα από 50 πρόσωπα από τον χώρο της τέχνης και της πολιτικής και καυτηριάζει με χιούμορ τα κακώς κείμενα της σύγχρονης νεοελληνικής πραγματικότητας στο “JACK’S LOUNCE ” Γούναρη 80 στην Άνω Γλυφάδα !! Κλείστε το ραντεβού σας τώρα για να προλάβετε Res / Info: 210 96 90 343, 211 40 55 044

Gepostet von Dionisis Zachos Zachos am Sonntag, 14. Januar 2018

Η Ελλάδα κάνει κουράγιο κι όσο μπορεί κρατιέται μέσα από τα μάτια της Σοφίας Βέμπο, της Μαλβίνας Κάραλη, της Σπεράντζας Βρανά, της Άννας Καλουτά, του Γιώργου Μαρίνου, του Κώστα Χατζή αλλά και της Ελένης Μενεγάκη, της Μαρίας Καβογιάννη, της Έλλης Στάη, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Σάκη Ρουβά, της Πάολα και πολλών προσωπικοτήτων που μιμείται μοναδικά ο Διονύσης Ζάχος.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!