Η σύζυγος του Κόκλα μιλάει για τον χωρισμό τους

Ο Κώστας Κόκλας και η Κατερίνα Σούλη αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους, αλλά όχι και στην όμορφη σχέση τους.


Ο Κώστας Κόκλας και η Κατερίνα Σούλη αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους, αλλά όχι και στην όμορφη σχέση τους.
Στο πλευρό της Κατερίνας ήταν η οικογένειά της και ο αδελφός της Σπύρος Σούλης την στήριξε όσο κανένας άλλος. «Και εγώ, αλλά και η οικογένεια μου ήμασταν εκεί και για την Κατερίνα και για τον Κώστα.

Ο Κώστας είναι κομμάτι της οικογένειάς μας, της ζωής μας, της καθημερινότητας μας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Αρκεί να πω ότι τώρα που είχαμε πάει στη Ζάκυνθο ερχόταν πολύ συχνά στο σπίτι μας και τρώγαμε όλοι μαζί. Οι σχέσεις μας ήταν πάντα και παραμένουν άψογες», εξήγησε στο Οκ ο Σπύρος Σούλης και η Κατερίνα συνέχισε για τον χωρισμό της. «Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, σαφώς και κάποια πράγματα αλλάζουν. Αλλά έχουμε μία όμορφη και πολιτισμένη σχέση.

‘Εχουμε περάσει υπέροχες στιγμές μαζί, έχουμε νιώσει ωραία συναισθήματα και πάνω από όλα μοιραζόμαστε την ευθύνη ενός παιδιού που λατρεύουμε και οι δύο. Εξακολουθεί να αγαπάει ο ένας τον άλλον και θα είμαστε πάντα οικογένεια.

Σε εμάς δεν υπήρχαν εντάσεις. Όταν δύο άνθρωποι επιλέγουν να μην είναι πια μαζί, δεν υπάρχει λόγος να προκληθεί θυμός και οργή. Θέλω να είμαστε και οι δυο καλά και πάνω απ’ όλα να είναι καλά το παιδί μας. Και νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!