Σίτιση άπορων οικογενειών και καρκινοπαθών στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας

Αρνιά για το Πάσχα και τρόφιμα, μοίρασε σε άπορους της Γλυφαδας η οικ. Κουκάκη.


Ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας με καρκίνο του Μαστού, Μαζί για τη Ζωή, υπηρετώντας πιστά τους σκοπούς ιδρύσεως του κι έχοντας ενσυναίσθηση της γενικότερης κατάστασης που βιώνουν άποροι και καρκινοπαθείς, αποφάσισε να συνδράμει στη συγκέντρωση τροφίμων για το Πασχαλινό τραπέζι που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια στέκεται η οικογένεια Κουκάκη. Ο επιχειρηματίας Μάνος Κουκάκης και σταθερός υποστηρικτής του Συλλόγου προσφέρει κρέας, λαχανικά και τσουρέκι σε είκοσι οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη και άλλες δέκα οικογένειες απόρων καρκινοπαθών, καθώς επίσης η εταιρεία Κρόκος προσφέρει μεγάλη ποσότητα αυγών που θα συμπληρώσει τις ανάγκες κάθε σπιτιού. Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν στο χώρο του Ιερού Ναού, τη Μεγάλη Πέμπτη στις 13:00.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εθελοντές, υποστηρικτές και φίλοι του Συλλόγου σας εύχονται Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάθε στιγμή να φωτίζεται από υγεία και αγάπη.

Αρνιά για το Πάσχα και τρόφιμα, μοίρασε σε άπορους της Γλυφαδας η οικ. Κουκάκη.

Στο πλαίσιο προγράμματος  κοινωνικής ευθύνης που ανακοίνωσε ο Μάνος Κουκάκης, μοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Γλυφάδας, μέσω του  Σύλλογου Μαζί για τη Ζωή, Γυναικών Γλυφάδας και του Ι.Ν τα εισόδια της Θεοτόκου Γλυφάδας.

Ο κ. Κουκάκης δήλωσε: Αυτό το διάστημα αναλωνόμαστε  με διάφορα θέματα οπως το προσφυγικό, αψηφώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνάνθρωποι μας, για μια αξιοπρεπή επιβίωση. Άνθρωποι που έχουν φτάσει στο σημείο να μη μπορούν να καλύψουν ούτε τα προς το ζην, οικογένειες που βιώνουν καθημερινά το άγχος της επιβίωσης, σε μια εποχή ανέχειας και εξαθλίωσης. Σε μια πρόσφατη έρευνα της Unicef, αναφέρεται ότι 300.000 παιδιά στην Ελλάδα υποσιτίζονται… Ας αφυπνιστούμε λοιπόν όλοι μας, προσφέροντας βοήθεια και στήριξη, σε όλους αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Εν όψει του Αγίου Πάσχα, όλοι μπορούμε να δώσουμε χαμόγελα στους συνανθρώπους μας.

Πολλά συγχαρητήρια στο Σύλλογο γυναικών, Μαζί για τη Ζωή, με καρκινό του μαστού και στο Δήμο Γλυφάδας καθώς και στου Ιερείς για την κοινωνική τους μέριμνα στους δημότες που χρήζουν βοήθειας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!