Συντετριμμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ήταν ένας δικός μου άνθρωπος» [βίντεο]

Ο παρουσιαστής του Star μίλησε ανοιχτά για την φιλία αλλά και την συνεργασία του με τον ηθοποιό και make up artst που “έφυγε” τόσο γρήγορα και ξαφνικά.


Τον δικό του Γιάννη θέλησε να αποχαιρετήσει χθες μέσα από την εκπομπή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής ο οποίος γνώριζε αρκετά χρόνια τον ηθοποιό και make up artist αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στις στιγμές αλλά και σε όλα εκείνα που θα θυμάται από τον καλό του φίλο και συνεργάτη. Ο Γιάννης Αγγελάκης έκανε κάποιες εμφανίσεις στη σκηνή του νυχτερινού κέντρο Shamone στο Γκάζι, όπου διατηρεί από το 2012 εκεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Ο Γιάννης ήταν ένας πολυτάλαντος άνθρωπος. Τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Ήταν ταλαντούχος και εύθυμος άνθρωπος. Τον γνώρισα ως μακιγιέρ και είχαμε συνεργαστεί κιόλας για ένα χρονικό διάστημα. Ήταν εξαιρετικός, ήταν αυτός που έκανε το πρόσωπο της Ρούλας “φεγγάρι”», είπε συγκινημένος ο παρουσιαστής. Όσο αναφορά τώρα τη συνεργασία των δύο ανδρών ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε: “Ξεκινήσαμε το 2012, όταν ανοίξαμε το Shamone, με τον Γιάννη να κάνει προγράμματα. Ήταν πολύ στενός μου συνεργάτης και είχαμε πει πολλά πράγματα. Σήμερα θα ήταν στο Shamone. Ήταν ένας δικός μου άνθρωπος”.

Λίγο αργότερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για τη σχέση του Γιάννη Αγγελάκη με την αδερφή του αλλά και την ανιψιά του που τον λάτρευε πάρα πολύ.

Δείτε τι είπε:



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!