Συναυλία μέσα από τις στάχτες

Όλοι μαζί για την αναδημιουργία του θεάτρου Ρεματιάς στο Χαλάνδρι!


Μέσω facebook ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί τον κόσμο σε μία συναυλία για την αναδημιουργία του θεάτρου Ρεματιάς στο Χαλάνδρι που κάηκε πριν μερικές μέρες με επικρατέστερη την εκδοχή του εμπρησμού. Η συναυλία θα γίνει στις 28 Μαΐου στο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι στις 20:30.
Το μήνυμα έχει ως εξής: Ενώνουμε τις φωνές μας ενάντια σε όσους προσπάθησαν να κάψουν την πόλη μας και τον πολιτισμό μας! Ο Δήμος Χαλανδρίου σας προσκαλεί στη συναυλία με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας για την αναδημιουργία του θεάτρου της Ρεματιάς.
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες : Φωτεινή Βελεσιώτου Σαββίνα Γιαννάτου Κώστας Γρηγορέας Σταμάτης Κραουνάκης Βασίλης Λέκκας Αφροδίτη Μάνου Νότης Μαυρουδής Μάρτα Μορελεόν Αναστασία Μουτσάτσου Γεωργία Νταγάκη Αλεχάντρο Ντίαζ Μίλτος Πασχαλίδης Μιρέλα Πάχου Διονύσης Σαββόπουλος Γιώργος Τοσικιάν Οι Encardia και η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – See more at: http://www.musicpaper.gr/news/item/6540-synavlia-mesa-apo-tis-staxtes-me-polloys-kallitexnes-gia-to-theatro-rematias#sthash.hd6YwzZr.dpuf
Πηγή: musicpaper.gr


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!