Συγκλονίζει η δήλωση πασίγνωστου τραγουδιστή: “Έχω φάει μέχρι και σκύλο για να επιβιώσω”

Οι δύσκολες στιγμές που τον στιγμάτισαν.


Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso» και την δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως στην Κατοχή η μητέρα του είχε ταΐσει εκείνον και τον αδελφό του μέχρι και σκύλο, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.

«Η μητέρα μου ήταν από την Ιμβρο, ο πατέρας μου από το Αιτωλικό. Με το που μπήκαν οι Γερμανοί ο μπαμπάς μου έχασε τη ζωή του. Κατοχή, με μια μάνα χήρα 26 ετών. Εγώ ήμουν τότε επτά ετών και ο αδελφός μου τριών. Ταλαιπωρημένα χρόνια, με μια μάνα κέρβερο που κλήθηκε να γίνει και πατέρας, και μια μικρή σύνταξη. Θυμάμαι ότι μας είχε ταΐσει στην Κατοχή μέχρι και σκύλο. Για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Την έχασα πριν από δέκα χρόνια και πιστεύω ότι εκεί που είναι σήμερα θα είναι καλά. Ηταν πολύ καλή γυναίκα, γι’ αυτό και εγώ και ο αδελφός μου για να μην την κουράζουμε είχαμε ξεκινήσει από πολύ νωρίς να δουλεύουμε. Εκείνος στα καράβια, εγώ το πρωί δούλευα σε εργοστάσιο και το βράδυ πήγαινα σχολείο» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Βογιατζής.

5dbc9cfb5364b73a1a11afddf750e847



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!