Συγκλονίζει η εξομολόγηση Σχοινά για το νεκρό αδελφό του!

“Ο αδελφός μου ήταν η γκομενά μου” εξομολογείται ο Διονύσης, ενάμιση χρόνο μετά.


Ήταν Νοέμβριος του 2014, όταν η είδηση ότι “έφυγε” από τη ζωή ο αδελφός του Διονύση Σχοινά, πάγωσε τους πάντες.

Ο 48χρονος Τόλης “έφυγε” ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και τον αδελφό του, ο οποίος τού είχε μεγάλη αδυναμία.

“Ο αδελφός μου ήταν η γκομενά μου” εξομολογείται ο Διονύσης, ενάμιση χρόνο μετά.

Ο γνωστός τραγουδιστής για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για τον ξαφνικό χαμό του αδελφού του και τα λόγια του συγκλονίζουν. Εξάλλου, τα δύο αδέλφια ήταν και στενοί συνεργάτες, ενω ο Διονύσης έκανε τατουάζ για τον Τόλη.

«Το τελευταίο τατουάζ το χτύπησα για τον αδερφό μου», λέει, στο περιοδικό Down Town, ενώ παραδέχεται ότι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι να αμφισβητείς το αν υπάρχει Θεός και δικαιοσύνη.

αρχείο λήψης

«Όταν συμβαίνει στους άλλους, εκτός σπιτιού, δεν ξέρεις πώς είναι. Είναι σαν να μην έχεις γεννήσει, σαν να μην έχεις πάει φαντάρος. Όταν η εξέλιξη δεν είναι φυσιολογική, εκεί λες “πλάκα μου κάνεις”. Μου δίνεις τόσα χρόνια ζωής, τόσα χρόνια επιβίωσης, ευτυχίας για να μου τα πάρεις πίσω σε ένα λεπτό και να δώσεις τόσο πόνο; Αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι γεννιόμαστε για να πάμε εκεί!», λέει

Και προσθέτει: «Άλλος το ξεπερνάει με χάπια, άλλος αποζητάει τη μοναξιά, άλλος έχει ανάγκη τους φίλους και την οικογένειά του».

Στη συνέχεια εξηγεί πώς αντιμετώπισε το τραγικό γεγονός.

«Εγώ έπρεπε να γίνω ομπρέλα για την οικογένειά μου, να αφήσω πίσω τον πόνο μου, για να απαλύνω των άλλων. Σου βγαίνει μια δύναμη που δεν πιστεύεις ποτέ ότι έχεις. Μετά από κάτι τέτοιο, λόγω της οικογένειας, των γονιών και του παιδιού γίνεσαι Σαμψών, γίνεσαι γίγαντας. Ο αδερφός μου δεν ήταν αδερφός μου. Ήταν η γκόμενά μου. Η Καίτη έχει πει: “Δεν είμαι εγώ η αδερφή ψυχή του Διονύση, ο αδερφός του είναι”»

Και καταλήγει: «Μπήκα σε άλλη διαδικασία. Είπα “τελικά μπορεί να συμβεί και σε άλλους που αγαπάω”. Μου εκδηλώθηκε σε άγχος. Δεν μου βγήκε στο να ζήσω καλή ζωή, γιατί είμαι πάρα πολύ χορτασμένος. Είπα “τι έγινε τώρα;”.

Δηλαδή, μπορεί να συμβεί αυτό οποιαδήποτε στιγμή; Άλλο να περιμένεις κάποιον να φύγει από τη ζωή και άλλο να παίζεις τάβλι το βράδυ και να πας στο σπίτι σου και να σου πουν ξαφνικά “πάμε στο νοσοκομείο”. Ο Τόλης ήταν μόνο 48 χρόνων»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!