Συγκλονίζει η Celine Dion: Ο άντρας μου ήθελε να πεθάνει στην αγκαλιά μου – Έπεσε από το κρεβάτι

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του 73χρονου Rene Angelil, η Celine Dion μιλά λύνει τη σιωπή της.


Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του 73χρονου Rene Angelil, η Celine Dion μιλά λύνει τη σιωπή της.

Ο μουσικός παραγωγός Rene Angelil πέθανε τον Ιανουάριο μετά από μάχη με τον καρκίνο του φάρυγγα. Βρέθηκε, όπως αποκάλυψε η Celine Dion, στο πάτωμα από τη νοσοκόμα του. “Ο Rene ήθελε να πεθάνει στην αγκαλιά μου αλλά δυστυχώς τραγουδούσα εκείνη τη νύχτα. Πέθανε τη νύχτα 13 – 14 Ιανουαρίου. Θα πρέπει να ήθελε να σηκωθεί και έπεσε.

Κανονικά μετά το show μου και όταν έπαιρνε τη φαρμακευτική του αγωγή, του έδινα ένα φιλί και τον έβαζα για ύπνο. Εκείνο το βράδυ δεν ήθελα να τον ξυπνήσω. Ήταν η νοσοκόμα που τον βρήκε το επόμενο πρωί. Ήρθε αλλόφρων να με βρει. Πήγα στο δωμάτιο”.

Η Celine Dion, που έχει τα 5χρονα δίδυμα Nelson και Eddy και τον 15χρονο Rene – Charles, παραδέχεται ότι τη στοίχειωσε η σκέψη πως μπορεί να είχε σπάσει κάτι όταν έπεσε και έπρεπε ακόμα και να παρηγορήσει τον γιατρό της όταν τον πήρε να του πει πως πέθανε εκείνη τη μέρα.

“Τηλεφώνησα στον γιατρό, που έπρεπε να τον παρηγορήσω, λέγοντάς του ότι ο Rene δεν θα υποφέρει άλλο. Είναι καλύτερα έτσι. Αργότερα ο γιατρός διαπίστωσε πως ο Rene δεν είχε υποστεί κάταγμα ή πληγή, μια σκέψη που με είχε στοιχειώσει”, όπως δήλωσε στο περιοδικό Paris Match.

Στο μεταξύ, η 48χρονη τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως νιώθει “ειρηνικά” μετά τον θάνατο του συζύγου της. “Πραγματικά θέλω να αποδείξω στα παιδιά μου ότι η μητέρα τους είναι δυνατή. Ο Rene πάντα επέμενε πως η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί. Ξέρεις τι;

Είμαι 48 χρονών και έχασα τον έρωτα της ζωής μου… Μου λείπει πολύ όταν ήταν καλά, αλλά όχι όταν υπέφερε. Δεν μπορώ να είμαι εγωίστρια. Θα πρέπει να αφήνουμε τους ανθρώπους να φεύγουν. Μου άφησε όλη τη δύναμή του. Ζούμε κάθε μέρα μαζί απλά όχι σωματικά. Είμαι ευγνώμων που δεν υποφέρει πια”.

Πηγή: Mirror



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!