Sex Factor: Το σόου που θα «ανακαλύψει» τους καλύτερους πορνοστάρ [βίντεο]

Το ριάλιτι θα παρουσιάζει η διάσημη Ασιάτισα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Asa Akira, ενώ σε αυτό αναμένεται να εμφανιστούν και πολλοί «αστέρες» και… ειδικοί του χώρου


Ευκαιρίες σε όσους νέες και νέους το επιθυμούν να γίνου οι επόμενοι, «καυτοί» αστέρες της πορνό βιομηχανίας δίνει ένα νέο σόου… ταλέντων στη Βρετανία.

Κι όμως, το «Sex Factor» είναι γεγονός και αναμένεται με ανυπομονησία από τους χρήστες του Διαδικτύου.

Το ριάλιτι σόου θα παρακολουθεί τις ζωές οκτώ γυναικών και οκτώ αντρών οι οποίοι θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν ένα χρηματικό βραβείο που αγγίζει τις 700.000 λίρες και φυσικά, τον τίτλο των καλύτερων πορνοστάρ!

Την παραγωγή του σόου έχει αναλάβει η ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου xHamster η οποία μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του «Sex Factor» για να προωθήσει το ριάλιτι, το οποίο θα έχει δύο νικητές, έναν άντρα και μία γυναίκα.

Το σόου θα παρουσιάζει η πορνοστάρ Asa Akira, ενώ σε αυτό αναμένεται να εμφανιστούν και πολλοί «αστέρες» και ειδικοί του χώρου.

Η πορνοστάρ Asa Akira

Και αν αναρωτιέστε, ο δημιουργός και παραγωγός του σόου αποκάλυψε ότι τα τα επεισόδια του «Sex Factor» θα είναι γεμάτα με «σκληρό» σεξ, χιούμορ και πολύ δράμα.

Όσο για τους διαγωνιζόμενους, θα αναγκαστούν να κάνουν σεξ on camera και να δοκιμαστούν σε πολλές, δύσκολες και… πικάντικες προκλήσεις, αν θέλουν να κερδίζουν τα λεφτά και τον τίτλο.

Το σόου θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου στο SexFactor.com.

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!