Σαν να μην «έφυγε» ποτέ

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής δίνει ραντεβού στο αγαπημένο στέκι του


Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη  ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής  δίνει ραντεβού στο αγαπημένο στέκι του

Πριν από έναν χρόνο, ανήμερα του αγίου Παντελεήμονα, τα τραγούδια στη γειτονιά του Παντελή Παντελίδη, στη Νέα Ιωνία, έπαιζαν στη διαπασών από το πρωί.

Ευχές, χαμόγελα, αγκαλιές και γλυκά τόσο στο σπίτι του όσο και στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του πατέρα του, αλλά και την καφετέρια του αδελφού του Τριαντάφυλλου, για να κεράσουν τον κόσμο. Οι γονείς του τραγουδιστή ήταν στο πόδι από το πρωί για την ονομαστική γιορτή του διάσημου -πια- πρωτότοκου γιου τους και όλοι έτρεχαν για δώρα.

Σήμερα, πέντε μήνες μετά το τραγικό τέλος του ερμηνευτή στο τροχαίο δυστύχημα του περασμένου Φεβρουαρίου, η οικογένεια -αν και ντυμένη στα μαύρα- θα τιμήσει τη γιορτή του Παντελή, όπως κάθε χρόνο τέτοια ημέρα.

Θα τον γιορτάσουν σαν να μην «έφυγε» ποτέ, σαν να βρίσκεται ανάμεσά τους, μεταξύ φίλων, συνεργατών και θαυμαστών, που θα μαζευτούν απόψε στις οκτώ το βράδυ στο καφέ Αρωμα του Τριαντάφυλλου Παντελίδη, εκεί όπου σύχναζε ο 32χρονος καλλιτέχνης. Παρά τον πόνο για την απώλειά του, οι δικοί του άνθρωποι βρίσκουν το κουράγιο να στήσουν μια γιορτή στη μνήμη του.

Μάλιστα ο μικρός αδελφός του Κωνσταντίνος απηύθυνε μέσω facebook μια συγκινητική ανοιχτή πρόσκληση προς όλους: «Ραντεβού στην καφετέρια Αρωμα-Πλατεία της οικογένειας Παντελίδη. Θα γιορτάσουμε τη γιορτή του Παντέλου μας.

Ολοι μαζί, εμείς και τα τραγούδια του, για να νιώσει και ο ίδιος τη ζεστασιά της ημέρας. Ολοι εκεί» έγραψε.

Εσπρέσσο εφημερίδα – ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!