Σάκης Ρουβάς: Στο Λoκάρνο για την παγκόσμια πρεμιέρα του Chevalier [εικόνες]

Στην Ελβετία βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς για την παγκόσμια πρεμιέρα του Chevalier.


Στην Ελβετία βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς για την παγκόσμια πρεμιέρα του Chevalier. Η νέα ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη  έχει τραβήξει πάνω της την προσοχή των ανθρώπων του κινηματογράφου και τα βλέμματα όλων για ακόμη μία φορά στρέφονται στην Ελλάδα  και τις ομορφιές της που “ταξιδεύουν” σε έναν από τους πιο δημοφιλείς κινηματογραφικούς θεσμούς.

 

Η σκηνοθέτις, Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη, συμμετέχει στο διαγωνιστικό μέρος του 68ου Φεστιβάλ του Λοκάρνο και οι συντελεστές της ταινίας βρίσκονται στην ελβετική πόλη.
Ο Σάκης, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram στην οποία ποζάρει φορώντας το καπέλο της Αθηνάς Ραχήλ αλλά και μία μαζί με τη ίδια την Τσαγγάρη.

Σύμφωνα με το σενάριο, μία παρέα ανδρών επιστρέφει από μία εκδρομή ψαρέματος. Μία μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος. Για να περάσουν την ώρα τους αποφασίζουν να παίξουν ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι με τίτλο Chevalier. To Chevalier είναι διασκεδαστικό, αλλά ανταγωνιστικό και κανείς από τους παίκτες δεν θα κατέβει από το σκάφος, εάν δεν υπάρξει νικητής.

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης και φυσικά ο Σάκης Ρουβάς.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!